Ami One Concept

Ami One Concept

Η απάντηση της Citroen στην ηλεκτροκίνηση, μέσω ενός συμπαγούς αυτοκινήτου, που συνδυάζει όλες τις μορφές της σύγχρονης κινητικότητας.

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, η Citroen παρουσιάζει το Ami One Concept, ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις.

Το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό και μέσω των τεχνολογιών που διαθέτει, μπορεί να μεταφέρει άνετα και γρήγορα τους επιβάτες στους προορισμούς που εκείνοι επιθυμούν.

Το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί, δίχως να απαιτείται άδεια οδήγησης. Εξοπλίζεται με λειτουργία «on demand» διάρκειας από πέντε λεπτά έως πέντε χρόνια, με το αυτοκίνητο να μπορεί να διαμοιράζεται ή να ενοικιάζεται. Μια εφαρμογή στο smartphone επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε αυτό και να απλοποιούν τις μετακινήσεις τους.

Η ηλεκτρική φύση του Ami One Concept του επιτρέπει να κινείται στα κέντρα των πόλεων και οι συμπαγείς του διαστάσεις μεταφέρουν άνετα και γρήγορα έως και δύο επιβάτες.

Τέλος, ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος, που το κάνει όμορφο και σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις του, κάθε ένας μπορεί να κινηθεί με στιλ.

Πηγή: Citroen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ