Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner

Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner

Θα κατασκευαστούν μόλις 100 αντίτυπα, τιμώντας έτσι την Bentley Blower του 1929, που τρία χρόνια μετά σημείωσε ρεκόρ στο Outer Circuit.

Θέλοντας να τιμήσει το ρεκόρ που σημείωσε το 1932 ο Τιμ Μπέρκιν με μια Bentley Blower του 1929 στο Outer Circuit στο Μπρούκλαντς του Σάρεϊ, η εταιρεία δημιουργεί την Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner.

Θα παραχθούν μόλις 100 αντίτυπα.

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει αρχικά από τις ζάντες τεχνολογίας Bentley Rotating Display, που θυμίζει τις αντίστοιχες του Blower. Κάθε μια από αυτές περιέχουν τμήμα ενός πιστονιού εκείνου του οχήματος. Εξοπλίζεται με Bentley Black Line Specification και κιτ ανθρακονήματος, με τις εξωτερικές αποχρώσεις να είναι οι Dragon Red II και Beluga, με την οροφή να είναι Claret ή Beluga.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το πακέτο Bentley Centenary Specification, που περιλαμβάνει ειδικά λογότυπα στα κεντρικά μπουλόνια, LED στοιχεία καλωσορίσματος, λογότυπα στον λεβιέ, στο τιμόνι και στο μπρελόκ.

Στη γρίλια υπάρχει το Νο.1, όπως το Νο.1 είχε το Blower του Μπέρκιν, μαζί με ένα λογότυπο 18 καρατίων από χρυσό στο φτερό, διακοσμημένα από κοσμήματα θύρας δεξαμενής καυσίμου και τάπας και τροχοί MDS 22 ιντσών σε φινίρισμα Cricket Ball ή Gloss Black.

Εντός καμπίνας, η απόχρωση είναι Cricket Ball ή Beluga, ενώ το μονόγραμμα «Β» διακοσμεί τα προσκέφαλα και τις ταπετσαρίες των θυρών. Στον μαύρο καπλαμά του ταμπλό εντοπίζεται χρυσός 18 καρατίων σε ειδικές πλακέτες, ενώ το τιμόνι και ο λεβιές είναι επενδυμένα από ύφασμα Alcantara. Οι επιβάτες καλωσορίζονται από φωτεινές ενδείξεις με το Νο.1.

Το ρολόι British Jaeger έχει κι αυτό το Νο.1, ενώ στο ταμπλό υπάρχει ενσωματωμένο το Engine Spin, ένα δημοφιλές φινίρισμα που χρησιμοποιούταν στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και την αεροπλοΐα των δεκαετιών ’20 και ’30.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένα 6λιτρος twin-turbo W12 TSI κινητήρας, που συνεργάζεται με ένα 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για γρηγορότερες και αποδοτικότερες αλλαγές σχέσεων.

Πηγή: Bentley

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ