Tarraco FR PHEV-Tavascan concept

Tarraco FR PHEV-Tavascan concept

Η παρουσία των Seat και Cupra στην ΙΑΑ συμβαδίζει με την τεχνολογική εξέλιξη των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στην ΙΑΑ μεταξύ άλλων παρευρίσκεται και η Seat με την Cupra. Μετά τα ηλεκτρικά Mii electric και elBorn, των δύο πρώτων ηλεκτρικών οχημάτων της φίρμας, η Seat παρουσιάζει το Tarraco FR PHEV, το πρώτο υβριδικό plug-in ηλεκτρικό SUV της. Η Cupra από τη μεριά της αποκαλύπτει το concept car Tavascan.

Το πρώτο θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση με υβριδικό κινητήρα και εξοπλισμό FR, με ηλεκτρική αυτονομία πάνω από 50 χιλιόμετρα. Οι 245 ίπποι των βενζινοκινητήρα 110 kW / 150 hp και ηλεκτροκινητήρα 85 kW / 116 hp, κάνουν το PHEV το πιο ισχυρό μοντέλο στην γκάμα του Tarraco.

Αναφορικά με το Tavascan, συνδυάζει τη στιβαρότητα ενός SUV, με το σπορ προφίλ ενός coupe και είναι παράλληλα πολυτελές και κομψό. Στον χώρο αποσκευών, το eXS kickScooter έχει βρεθεί εκεί ειδικά για την περίσταση.

Τέλος, από τα μέσα του Σεπτεμβρίου, το Mii electric ξεκινά τις προ-πωλήσεις του. Πωλείται σε 14 χώρες (Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και Πολωνία) και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

Παράλληλα, η Seat πρόκειται να εισάγει μια έξυπνη λύση επαναφόρτισης στο σπίτι. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τη συσκευή και να παραγγείλουν την εγκατάσταση μαζί με το όχημα.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ