Ευκαιρία να παίξει ο Τσούμιτς, η ΑΕΚ δεν κάνει ένσταση…

Ευκαιρία να παίξει ο Τσούμιτς, η ΑΕΚ δεν κάνει ένσταση…

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει το αυριανό ματς με την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό. Μια και η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι κανονισμοί ο Μαρτίνς έχει μια σπουδαία ευκαιρία…

Το βράδυ της Κυριακής αυτό που έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό είναι η φιέστα. Η γιορτή για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του κορυφαίου συλλόγου στην χώρα. Ένα πρωτάθλημα που είναι λογικό με όσα έχουν συμβεί στην… περιβόητη «εξυγίανση» να χαρακτηρίζεται το πιο αντρίκιο, το πιο «καρυδάτο»!

Το ματς με την ΑΕΚ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν σημαίνει αυτό πως δεν θα ασχοληθεί αλλά επί της ουσίας δεν έχει καμία αξία. Το καλό ματς με την ΑΕΚ είναι την άλλη Κυριακή.

Για την ΑΕΚ τυπικά έχει αλλά όπως αποδείχθηκε με την στάση της ομάδας μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Όπως θα ξέρετε η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κάνει ένσταση για το ματς παρότι 12 παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιζαν χωρίς θεωρημένα δελτία. Μιλάμε για καραμπινάτη υπόθεση που κανονικά δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Αλλά όπως τονίζουν στην ΑΕΚ δεν τους ενδιαφέρουν οι ενστάσεις και οι κανόνες, αλλά το τι συμβαίνει στο γήπεδο.

Βεβαίως το 2011 αν ενθυμούμαι καλά η ΑΕΚ είχε κάνει ένσταση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ζητώντας να πάρει το ματς στα χαρτιά, αλλά όπως και να έχει δικό της θέμα είναι. Γούστο και καπέλο της, τι θα πράττει. Δεν θα μας δώσει και λογαριασμό, άσχετα αν το ποδόσφαιρο διασύρεται ασταμάτητα καθότι για τους κανονισμούς του όπως αποδυκνείεται αποφασίζουν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης όπως συνέβη στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που διεξήχθει επειδή το συναποφάσισαν και όχι γιατί τηρούνται οι κανόνες. Τι να πεις…  Στην «εξυγίανση» ζούμε.

Ας αφήσω όμως την ΑΕΚ να χαράξει τον δρόμο της και ας σταθώ σε μια τεράστια ευκαιρία που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς. Η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση λοιπόν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν την ενδιαφέρουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου και πως την ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο.

Άρα ο Πέδρο Μαρτίνς που μόλις πριν λίγο ανακοίνωσε ότι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ θα είναι και οι 30 παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ μπορεί να το ξανασκεφτεί.

Θα μπορούσε να ξεκινήσει με 12 για παράδειγμα για να έχει και μια φορά μια σχετική ισορροπία με τον «εξυγιαντικό» αντίπαλο που συνήθως παίζει με 13-14-15, ανάλογα τα… γούστα.

Μπορεί επίσης, και αυτό μου «πάει» καλύτερα, να συμπεριλάβει στην αποστολή του και τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού, παίκτες που ανήκουν στην ομάδα αλλά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Όπως π.χ. ο Τσούμιτς που μας απασχόλησε πολύ καθώς έβγαλε «μάτια» στην Σερβία στο πρωτάθλημα που τελείωσε.

Να λοιπόν η ευκαιρία για τον Μαρτίνς να βάλει τον Τσούμιτς ή όποιον άλλο από τα παιδιά που δεν έχουν δικαίωμα, να παίξει χωρίς τον φόβο της τιμωρίας. Η ΑΕΚ άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ένσταση, το έχει ξεκαθαρίσει πριν λίγα 24ωρα με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ότι γίνεται στο χορτάρι την ενδιαφέρει, άρα βάλε τον Τσούμιτς Πέδρο να τον δούμε και να αρχίσει να «δένει» με την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ