Άρης – Αιγινιακός 5-0: Πίσω απο τα …γράμματα

Άρης – Αιγινιακός 5-0: Πίσω απο τα …γράμματα

Η εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Αιγινιακού με 5-0, δείχνει πως οι "κιτρινόμαυροι" είναι στο σωστό δρόμο για την επιστροφή στη σούπερ λίγκα

Ξέρω οτι οι περισσότεροι θα σταθούν στην ισοπεδωτική εμφάνιση και στην ευρεία νίκη που σημείωσε ο Άρης απέναντι στον Αιγινιακό. Το τελικό 5-0 ήταν απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα και αποτυπώνει την προσπάθεια των παικτών των δυο ομάδων.
Για να πάμε,ομως, λίγο στα ψιλά γράμματα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη της αγωνιστικής περιόδου και τι θα κάνει ο Άρης στα επόμενα παιχνίδια. Εκτός και αν διαθέτει μαντικές ικανότητες.
Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα είναι οτι σε αντίθεση με την εικόνα της περσινής αγωνιστικής περιόδου ο Άρης ήταν στον αγωνιστικό χώρο δουλεμένη ομάδα.
Αυτό πιστώνεται στον προπονητή του. Δεν λέω οτι θα κερδίζει σε κάθε παιχνίδι με τον 5-0 ή οτι θα καθαρίζει από το ημίχρονο. Έδειξε όμως οτι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, με ανάπτυξη από τα πλάγια, με κάθετες πάσες, με αλληλοκάλυψη.
Ήταν ξεκάθαρο ότι στόχος του Δημήτρη Σπανού, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, είναι να κάνει τόσο πειστική εμφάνιση η ομάδα του, ώστε να μην έχουν κουράγιο οι αντίπαλοι να σκεφτούν καν οτι μπορούν να κερδίσουν κάτι. Όπως έγινε και σήμερα.
Ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο ,αυτό όμως δεν χρειαζόταν να δούμε το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Σήμερα όμως έδειξε οτι είναι και ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ