Δύναμη ψυχής από τους μάγκες παίκτες του Άρη

Δύναμη ψυχής από τους μάγκες παίκτες του Άρη

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας στη Τούμπα, παρά τα τεράστια προβλήματα.

Κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Έντεκα παλικάρια -δώδεκα μαζί με τον νεαρό Τσαγκαλίδη που μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις-, έπαιξαν για την φανέλα που φορούσαν, δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

Μιας ομάδας που δεν μπόρεσαν να τη λυγίσουν ούτε τα προβλήματα, ούτε οι απουσίες, ούτε ο αντίπαλος της.

Αυτή ήταν η τετάρτη συνεχόμενη φορά που ο Άρης έφυγε αήττητος από το γήπεδο της Τούμπας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν σίγουρα, όμως, βάση των συνθηκών η πιο μάγκικη.

Οι παίκτες του Άρη έκλεισαν στόματα με την απόδοση τους στο γήπεδο και έδειξαν πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε. Ανάγκασαν όσους έκαναν λόγο πριν από την έναρξη του αγώνα για τεσσάρες, πεντάρες και εξάρες να μην έχουν τι να πουν.

Για κάποια από αυτά τα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, αυτή ήταν και η τελευταία τους εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη.

Θα φύγουν, όμως, με ψηλά το κεφάλι. Όπως με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε και η ομάδα τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Άρης στρέφει, πλέον, τη προσοχή του στον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με πρώτο και βασικό μέλημα την άρση του BAN, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας, έχουν κάνει ήδη αρκετές επαφές, σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη.

Άλλες κινήσεις έγιναν γνωστές, όπως για παράδειγμα η συμφωνία με τον Φακούντο Μπερτόλιο και άλλες όχι, καθώς θα ανακοινωθούν μετά την άρση του απαγορευτικού της FIFA.

Ακόμα, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι τελικές επαφές με τους Κουέστα, Γκάμα και Ματιγια αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ