ΠΑΟΚ : Τα «θέλω» του Φερέιρα για τη νέα χρονιά

ΠΑΟΚ : Τα «θέλω» του Φερέιρα για τη νέα χρονιά

Ο Αμπέλ Φερέιρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «10» ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ 5 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ, φέτος έμεινε μακριά από τους τίτλους όπως είχε συνηθίσει τον κόσμο του τα τελευταία τρία χρόνια. Γι’ αυτή την αρνητική εξέλιξη έχουμε γράψει και αναλύσει πολλές φορές μέσα από «to10», ότι όλα ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι όπου λόγω και της πίεση από το FFP έγιναν λάθος χειρισμοί από την διοίκηση και τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το κεφάλαιο μεταγραφές. Ο Δικέφαλος που έμοιαζε με νοσοκομείο (τραυματισμοί βασικών παικτών) και με μια υπόθεση (πολυιδιοκτησίας) να σέρνεται εδώ και μήνες δεν ήθελε και πολύ η ψυχολογία των παικτών να καταρρεύσει και να αρχίσουν να μην πιστεύουν στα πόδια τους. Το ό,τι βρήκε δεύτερος και δεν βρέθηκε μπλεγμένος και πάλι σε αποφάσεις δικαστηρίων (το φιάσκο με τα δελτία υγείας των παικτών) οφείλεται σε τρίτους, εκτός οργανισμού ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι, αφού αναλύσουν τα λάθη τους και οργανωθούν καλύτερα σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να τρέξουν γρήγορα τις εξελίξεις για να προλάβουν το ευρωπαϊκό τους ραντεβού που είναι στα τέλη Αυγούστου. Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα βγαίνει από πολύ νωρίς εκτός ευρωπαϊκών στόχων με αποτέλεσμα να χάνονται πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ, ενώ ταυτόχρονα τραυματίζεται και το γόητρο του συλλόγου. Ο Δικέφαλος αν κινηθεί έξυπνα τις επόμενες ημέρες και με βάση τις αλλαγές που θα έχουμε φέτος, λόγω της πανδημίας, στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Από τη στιγμή που αποφασίσθηκε, ΠΑΟΚ και Αμπέλ Φερέιρα, να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά αυτομάτως το μπαλάκι πέφτει στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Όλαφ Ρέμπε και στον προϊστάμενο του Γιώργο Σαββίδη. Οι δύο τους καλούνται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βρουν τα κατάλληλα όπλα τα οποία θα βοηθήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό να δημιουργήσει μια νέα ομάδα με νέους, παλιούς, αλλά και πιτσιρικάδες από την Κ19.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, λίγο πριν φύγει για την πατρίδα του για να ξεκουραστεί και να δει μετά από μήνες την οικογένεια του, σύμφωνα με πληροφορίες του «10», παρέδωσε την λίστα του στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Φερέιρα φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση 5 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις. Το μεγαλύτερο βάρος το έχει ρίξει στο χώρο του κέντρου μιας και μετά τον τραυματισμό του Μίσιτς, αλλά και του Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ ήταν γυμνός στη μεσαία γραμμή. Ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζοντας πως η επιστροφή του Κροάτη θα καθυστερήσει αρκετά ζήτησε όχι έναν αλλά δύο ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Επίσης εκτός από μεταγραφές, ο Φερέιρα αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνουν στην Τούμπα και τη νέα χρονιά. Τέλος, όπως είναι αναμενόμενο θα έχουμε και αποχωρήσεις παικτών. Και γι’ αυτές τις περιπτώσεις ο Φερέιρα ήταν ξεκάθαρος ζητώντας οι αποδεσμεύσεις, αλλά και οι πωλήσεις να γίνουν το συντομότερο δυνατόν για να μπορέσει η ομάδα να επικεντρωθεί στο στόχο της που είναι μια καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ