30 Αυγούστου : Δώδεκα εντολοδόχοι, ένας εντολέας…

30 Αυγούστου : Δώδεκα εντολοδόχοι, ένας εντολέας…

Οι δώδεκα κύριοι που ψήφισαν να γίνει ο τελικός στις 30 Αυγούστου δεν ενδιαφέρονται ούτε για το καλό του ποδοσφαίρου ούτε για το καλό του κυπέλλου. Δεν τους ενδιαφέρει τι λέει η ΟΥΕΦΑ ούτε τι λέει η κοινή λογική. Τους ενδιαφέρει μόνο η αναπαραγωγή τους.

Για να μην έχει κανείς αμφιβολία. Στην ΕΠΟ λειτουργεί ένα σύστημα αποφασισμένο να βγάλει τα μάτια του Ολυμπιακού.

Να του ζαλίζει τον έρωτα με κάθε ευκαιρία. Να του υπενθυμίζει ότι η όποια αγωνιστική δύναμη και αξία έχει εξουδετερώνεται αυτομάτως μόλις οι ομάδες βγουν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ότι ακόμα κι να είναι καταμεσήμερο, αυτοί θα κάνουν συνεδριάζει και θα αποφασίζουν πως είναι πυκνό σκοτάδι. Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει.

Οι δώδεκα κύριοι που ψήφισαν να γίνει ο τελικός στις 30 Αυγούστου δεν ενδιαφέρονται ούτε για το καλό του ποδοσφαίρου ούτε για το καλό του κυπέλλου. Δεν τους ενδιαφέρει τι λέει η ΟΥΕΦΑ ούτε τι λέει η κοινή λογική. Τους ενδιαφέρει μόνο η αναπαραγωγή τους. Και για να αναπαραχθούν κάνουν αυτό που τους λέει ο άνθρωπος στον οποίο χρωστούν την εκλογή του ή για να το διατυπώσω με ακρίβεια ο άνθρωπος στον οποίο ποντάρουν για την επανεκλογή τους. Διότι μπορεί να εξελέγησαν με τις ευλογίες του κ. Σαββίδη αλλά τώρα αν εκλεγούν θα το πετύχουν με τις ευλογίες του Δημήτρη Μελισανίδη.

Οι πληροφορίες λένε πως από την χτεσινή απόφαση για τελικό στις 30 Αυγούστου, απουσίαζε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ κ. Λυσάνδρου. Γιατί άραγε απουσιάζει κ. εκπρόσωπος της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι θα ψήφιζε αν ήταν εκεί. Αν θα στήριζε δηλαδή την πρόταση που στήριξε ο κ. Μπουτσικάρης νυν πρόεδρος της Λίγκας για διεξαγωγή του τελικού στις 30 Ιουλίου. Μια πρόταση που πήρε μόλις τρεις ψήφους. Το παράλογο συντελέστηκε.

Ο τελικός μιας διοργάνωσης θα γίνει σε ημερομηνίες που θα ξεκινούσε η επόμενη. Αλλοι παίκτες θα είναι εκείνοι που θ α παίξουν στον τελικό από εκείνους που ήταν την περασμένη χρονιά στις ομάδες και πήραν την πρόκριση. Κόντρα στην κοινή λογική και σε κάθε θέση της ΟΥΕΦΑ που ήθελε μέχρι 3 Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εγχώριες διοργανώσεις. Ο τελικός θα γίνει ενώ θα εξελίσσεται η προετοιμασία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η Εθνική θα έχει συγκεντρώσει τους παίκτες για προετοιμασία ενόψει των δικών της επίσημων υποχρεώσεων.

Για αυτό μιλάμε για παραλογισμό. Για ένα αδιανόητο με το έτσι θέλω που προσβάλλει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν νομίζω πως ωφελεί να ασχολείται κανείς με όσους κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας θεσμικό ρόλο. Άλλωστε ο ρόλος τους είναι καθαρά διακοσμητικός. Είναι εντολοδόχοι και τίποτα παραπάνω. Ετσι τους είπαν έτσι έκαναν. Είναι περιττό να ζητείς από κάποιους να κάνουν διαίρεση την στιγμή που δεν έχουν μάθει να κάνουν καν πρόσθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ