Αλλοι μολύνουν Κύπελλα, άλλοι ετοιμάζονται για τη Γουλβς και την πρόκληση του Final 8 του Europa League…

Αλλοι μολύνουν Κύπελλα, άλλοι ετοιμάζονται για τη Γουλβς και την πρόκληση του Final 8 του Europa League…

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να μην ασχοληθούν άλλο με την απόφαση-έκτρωμα της ΕΠΟ, αλλά να επικεντρωθούν στη Γουλβς * Φιλικό δοκιμών σήμερα με την Ομόνοια (19:00)

Το ποδόσφαιρο είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αυτό που παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του ισοπέδωσαν όλους τους εγχώριους αντιπάλους τους τη φετινή σεζόν, επιβεβαιώνοντας εμφατικά την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Και κατακτώντας ένα από τα πιο δύσκολα, αλλά και ιστορικά πρωταθλήματα των τελευταίων 10ετιών. Μια χρονιά που ακόμη συνεχίζεται για τους Πειραιώτες και δεν τους επιτρέπει να χαλαρώσουν ή να μην είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον στόχο. Εξάλλου, ο στόχος από μόνος του είναι τέτοιος, που κάνει άπαντες να είναι στην… τσίτα: Η πρόκριση στο Final 8 του Europa League και τα μονά παιχνίδια, για την κατάκτηση του τίτλου, είναι ιστορικής σημασίας ευκαιρία. Για όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση. Και ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.

Από τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Γουλβς στην Αγγλία. Ένα παιχνίδια ιστορικής σημασίας. Ένα ματς πρόκληση για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην κρύβει τις σκέψεις του. «Ξεχάστε όλα όσα γίνονται με τον τελικό του Κυπέλλου. Το μυαλό μας πρέπει να είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με τη Γουλβς. Να δουλέψουμε σωστά για αυτό το παιχνίδι, να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του. Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές.

Ο Ολυμπιακός, το ποδοσφαιρικό τμήμα, παύει να ασχολείται με μια ασόβαρη και απολύτως υποβαθμισμένη διοργάνωση όπως κατάντησε το Κύπελλο η ΕΠΟ με τις παλινωδίες της. Παύει να ασχολείται με το τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαιρικού παρασκηνίου και επικεντρώνεται στον στόχο της Ευρώπης. Εκεί όπου μόνο ο Θρύλος συνεχίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα. Εδώ και ακριβώς έναν χρόνο.

Σήμερα το απόγευμα (19:00) ο Μαρτίνς θα δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα στο φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ένα παιχνίδι που κρίνεται κομβικό από τον τεχνικό των Ερυθρόλευκων, καθώς θα είναι το μοναδικό που θα δώσει η ομάδα του πριν τον «τελικό» με τη Γουλβς.

Η ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ EUROPA

Στις 3 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα δηλώσει τη νέα λίστα του για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Γουλβς. Μια λίστα που θα περιλαμβάνει σίγουρο δύο αλλαγές. Η πρώτη αφορά στον Καφού. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος θα πάρει τη θέση του τραυματία Χιλάλ Σουντανί, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι τρεις βασικοί αμυντικοί μέσοι του Ολυμπιακού (Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης) είναι στο όριο με κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι ο Μαρτίνς μπορεί να μην έχει κάποιον ή κάποιους εξ αυτών σε περίπτωση πρόκρισης. Η δεύτερη προσθήκη  αναμένεται να αφορά στον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ενδέχεται να πάρει τη θέση (πιθανότατα) του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ