Ο Μπόμπι Αλέν και η μεγάλη ευκαιρία της ζωής του

Ο Μπόμπι Αλέν και η μεγάλη ευκαιρία της ζωής του

Ο Πέδρο Μαρτίνς σοκαρίστηκε με τον τραυματισμό του Σα, αλλά μίλησε στον Αλέν, του έδειξε εμπιστοσύνη και του ζήτησε να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Το πρώτο του στην Ευρώπη...

Λένε ότι το χτίσιμο μιας σπουδαίας ομάδας ξεκινάει από την εύρεση ενός σπουδαίου τερματοφύλακα. Ο Ολυμπιακός φρόντισε το καλοκαίρι του 2018 να βρει και να αποκτήσει τον Ζοσέ Σα. Τον δεύτερο γκολκίπερ της Πόρτο, που δεν υπολογιζόταν από τους «Δράκους». Τον απέκτησε δανεικό, εν συνεχεία τον αγόρασε και το τελευταίο διάστημα οι κρούσεις από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης πλήθυναν. Και θα συνεχιστούν, βεβαίως, παρά το σοκ που υπέστησαν άπαντες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον τραυματισμό του Πορτογάλου στο χέρι. Ενας τραυματισμός που θα στερήσει την παρουσία του από τον Ολυμπιακό στο ματς τη Γουλβς, χωρίς όμως να αλλάξει τον στόχο για τους Πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς απογοητεύτηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του. Δεν το πίστευε. Δεν μπορούσε να διανοηθεί το μέγεθος της ατυχίας: να χάνεις τον βασικό σου γκολκίπερ, με πρόβλημα στον αγώνα, από ένα… τυπικό σουτ στην προπόνηση. Την ώρα που έχεις χάσει και τον βασικό στόπερ σου (Σεμέδο) με τιμωρία! Ωστόσο, επομένη κίνηση του σοκ, ήταν η αντίδραση. Ο Μαρτίνς κάλεσε στο γραφείο του τον Μπόμπι Αλέν πριν ταξιδέψει για την Αγγλία η αποστολή. Τον δεύτερο γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Σα στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γουλβς.

Ένα παιχνίδι που θα είναι το πρώτο της ποδοσφαιρικής του καριέρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του 27χρονου πορτιέρο, που πριν λίγες εβδομάδες έβλεπε τον εαυτό του εκτός Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και τώρα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια στο πιο κρίσιμο παιχνίδι. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να του τονίζει την εμπιστοσύνη που αισθάνεται για την παρουσία του και να του ζητάει να μην έχει άγχος, να είναι έτοιμος, πνευματικά και σωματικά και να αρπάξει την ευκαιρία.

Εξάλλου, με τον Σα ή χωρίς, ο στόχος του Ολυμπιακού δεν αλλάζει: Πρόκριση στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Europa League. Και μια μοναδική ευκαιρία για κάτι μεγάλο. Κάτι ιστορικό. Και στο μυαλό τους έχουν μόνο την… επόμενη πτήση. Διότι εάν προκριθούν, το αεροπλάνο θα τους μεταφέρει απευθείας στη Γερμανία και όχι στην Αθήνα… Και εκεί, σε μονά παιχνίδια, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ