Όταν ο Πολωνός Μαρτσίνιακ ντύθηκε… Παλοτάι!

Όταν ο Πολωνός Μαρτσίνιακ ντύθηκε… Παλοτάι!

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ, θα μείνει για να θυμίζει στους φίλους των πρωταθλητών ότι χωρίς αυτόν, οι Λύκοι θα είχαν γίνει αρνάκια στο «Μολινό».

Υπάρχει ένας… σίγουρος τρόπος για να σκοράρει ο Ολυμπιακός χωρίς να του ακυρώνεται το γκολ. Να παίρνει την μπάλα ο Φορτούνης από την μεσαία γραμμή και να περνάει όποιον βρει μπροστά του πετώντας την μπάλα στα δίκτυα. Σε αυτή την περίπτωση ακόμα και ο Μαρτσίνιακ θα αναγκαστεί να δείξει σέντρα.

Μπορεί να υπερβάλλω αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βάλει γκολ με πέναλτι γιατί δεν του το δίνουν και δεν μπορεί να βάλει γκολ σε κόντρα επίθεση αλλάζοντας πάσες γιατί του το ακυρώνουν ως οφσάιντ.

Ο Πολωνός διαιτητής έδωσε με άνεση και ακαριαία το πέναλτι στην ανατροπή του Ποντένσε από τον Αλεν αλλά στο καθαρό σπρώξιμο του Ελ Αραμπί από τον Μπολί και στην ανατροπή του Τσιμίκα δεν είδε τίποτα. Ούτε που καταδέχτηκε να πάει στο VAR ούτε από εκεί καταδέχτηκαν να μελετήσουν τη φάση.

Στο γκολ του Καμαρά δούλεψαν τα χιλιοστά και… δυιλήθηκε ο κώνωπας προκειμένου να μην οδηγηθούν οι Αγγλοι στη σέντρα. Όχι, ο Ολυμπιακός δεν είναι καμιά ομαδούλα για να κλαψουρίζει επειδή την αδίκησε ο διαιτητής και της στέρησε ένα θαύμα. Κι αυτό διότι δεν επρόκειτο για κάποιο θαύμα που δεν άφησαν οι διαιτητές να συμβεί.

Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα αναλύσουν το ματς και θα διαπιστώσουν τι άλλο θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει η ομάδα του και δεν το έκανε. Γιατί δυο κραυγαλέα λάθη της άμυνας έδωσαν τη δυνατότητα στους «Λύκους» να βγουν στον αφρό. Το ένα του Αλεν που οδήγησε σε εύστοχο πέναλτι από τον Χιμένεθ και το άλλο του Μπα που δεν έγινε γκολ γιατί ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έκανε σωτήρια επέμβαση.

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ, θα μείνει για να θυμίζει στους φίλους των πρωταθλητών ότι χωρίς αυτόν οι Λύκοι θα είχαν γίνει αρνάκια στο «Μολινό». Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι ο Πολωνός ρέφερι θα πάρει θέση δίπλα στον Ούγγρο Παλοτάϊ που στέρησε πριν από σαράντα πέντε χρόνια μια μεγάλη πρόκριση των Πειραιωτών επί της Αντερλεχτ.

Ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός αποκλείστηκε από ένα δικό του λάθος και από άλλο ένα, τουλάχιστον ένα, του Πολωνού διαιτητή. Αφήνω κατά μέρος πόσο «τσίπης» υπήρξε στο θέμα των καθυστερήσεων λες και ήθελε να προλάβει το αεροπλάνο. Η ΟΥΕΦΑ καλό είναι να μας πει αν τέτοια γκολ σαν αυτό του Καμαρά πρέπει να μετράνε ή όχι. Να μας πει γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει ούτε τα σπόρια από το καρπούζι δεν πρόκειται να μας το πει. Ούτε και θέλει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ