Οικογενειακές ιστορίες : Βράνιες, Μολέδο, Πρίγιοβιτς

Οικογενειακές ιστορίες : Βράνιες, Μολέδο, Πρίγιοβιτς

Τα… 10 εκατομμύρια που δεν φτάνουν για τον Βράνιες, το καψώνι του Μολέδο στον ΠΑΟΚ και ο Πρίγιοβιτς που… δεν πωλείται.

Οικογενειακές ιστορίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Κάτι σαν το γνωστό τηλεοπτικό σήριαλ. Ιστορίες που μέσα στον μεταγραφικό Ιανουάριο «κλέβουν» το ενδιαφέρον της επικαιρότητας την τελευταία εβδομάδα και κάτι παραπάνω. Τρεις ιστορίες με διαφορετική αρχή, εξέλιξη και αντιμετώπιση. Και όλα αυτά λίγο πριν ξεκινήσει το πιο «καυτό» πρόγραμμα της φετινής σεζόν.

Ιστορίες που συναντάς κατά καιρούς σε όλες τις ομάδες αλλά παραδοσιακά τα… εξυγιαντικά Μέσα αν δεν περιλαμβάνουν τον Ολυμπιακό δεν… τα ακουμπάνε γιατί κάνουν «τζίζ». Αναρωτηθείτε απλά τι αφιερώματα θα είχατε διαβάσει αν ο Βράνιες έπαιζε στον Ολυμπιακό. Από το ότι δεν ξέρουν τι διαλέγουν οι Πειραιώτες έως τα λάθη του Μαρινάκη και τα αποδυτήρια που είναι ανεξέλεγκτα. Τώρα με τον Βράνιες να κάνει κοπάνα από την προπόνηση της Δευτέρας το… follow up θέλει τον «Τίγρη» να βρυχάται!

«Ούτε με 10 εκατομμύρια ευρώ δεν θα σε δώσω» φέρεται λοιπόν να είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Βράνιες και η αποθέωση είναι όλη δική του. Πω, πω τι κάνει ο πρόεδρος!
Τι σημασία έχει πως δεν υπάρχουν όχι τα 10 ούτε καν το 1 εκατομμύριο ευρώ; Κάπως έτσι φεύγουμε από το θέμα που είναι η απειθαρχία του Βράνιες και πάμε στον πρόεδρο που δείχνει τα δόντια του.

Πάμε και στην ιστορία του Μολέδο που όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ολοκληρώθηκε με ένα τεράστιο κάζο για τον ΠΑΟΚ. Εδώ και μια εβδομάδα και βάλε ο ΠΑΟΚ… παρακαλούσε τον Μολέδο να του κάνει την χάρη να ανέβει για λιγότερο από 6 μήνες στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με τα ασπρόμαυρα, έδινε κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να καλύψει τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό αλλά ο Βραζιλιάνος όχι μόνο δεν δέχτηκε αλλά… έπαιζε και τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη και αν τελικά ο Μολέδο πήγαινε στον ΠΑΟΚ με πόση χαρά αλήθεια θα τον υποδεχόντουσαν; Χρειαζόταν αλήθεια τόσος χρόνος για να καταλάβουν στον ΠΑΟΚ πως το πράγμα «βρωμούσε»;

Ο Μολέδο λοιπόν… χαιρέτισε τον ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν πλέον τα ρεπορτάζ με την αναγκαστική απόσυρση του δικεφάλου του βορρά ώστε να σταματήσει να διασύρετε και επικοινωνιακά και κυριότερα να χάνει πολύτιμο χρόνο για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας και πλέον το ζητούμενο είναι πόσα… συγχαρητήρια αξίζει ο Σαββίδης που εμπιστεύτηκε τον Μίχελ να χειριστεί την υπόθεση;

Τον Μίχελ που παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο αλλά είναι ακόμη εδώ και που μετά την επιτυχία του με το ταξίδι στην Κύπρο για τον Σωτηρίου (την κορυφαία του έως τώρα) έχει καταγράψει (όπως όλα δείχνουν αν δεν υπάρξει μια ακόμη εντυπωσιακή ανατροπή στο θέμα) μια ακόμη με τον Μολέδο σε μια υπόθεση που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα πουλιά.

Όλος ο ΠΑΟΚ άλλωστε εδώ και μια εβδομάδα και βάλε ασχολείται με τον Μολέδο και είτε δεν είχαν καταλάβει πως τους «παίζει» είτε ένας τόσο μεγάλος οργανισμός είναι ανίκανος να στρίψει και να αποφύγει την μπανανόφλουδα. Βεβαίως η αντιμετώπιση από τα Μέσα της… εξυγίανσης παραμένει επιδερμική, τα «ναυάγια», οι «λάθος χειρισμοί», οι «ευθύνες του Σαββίδη» πάνε περίπατο. Εδώ ο Αζεβέδο που με τα πολλά ήρθε θέλει ένα μήνα για να παίξει, σε θέση που «καιγόταν» ο ΠΑΟΚ για ενίσχυση» αλλά κριτική για τον χειρισμό και την επιλογή… last year. Αν το ίδιο σήριαλ είχε πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό η… αλήθεια θα έλαμπε!

Οικογενειακή ιστορία Νο3. Πρίγιοβιτς. «Δεν πωλείται, πόσες φορές θα το πούμε» επιμένουν από τον ΠΑΟΚ και βεβαίως αυτοί έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι μαζί καθώς ο Σέρβος στράικερ έχει συμβόλαιο και ρήτρα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Βεβαίως μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει στον ΠΑΟΚ μια πρόταση τόσο καλή που να συγκινήσει. Δεν είναι αυτό όμως το βασικότερο. Για να πουληθεί θα πρέπει να έρθει άλλος. Εδώ ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει τον Μολέδο, υπόθεση στο «πιάτο» και δεν μπορεί ακόμη, φανταστείτε με επιθετικό από το εξωτερικό πόσο θα τραβήξει. Δεν μπορεί άλλωστε ο ΠΑΟΚ που μετά από δεκαετίες, θέλει να πάρει το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του να μείνει με έναν επιθετικό, τον Κουλούρη.

Για αυτό και ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται, αν και ο ίδιος ο Σέρβος προσπαθεί με ότι τρόπο μπορεί να προκαλέσει την πώληση του. Τα νεύρα του σε κάθε ματς, όπως στην Κέρκυρα κάνουν μπαμ άσχετα αν και αυτό το θέμα κάνει «τζιζ» συνολικά και αντιμετωπίζεται επιδερμικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ