Ένα βίντεο για τον σπουδαίο Ραφίνια…

Ένα βίντεο για τον σπουδαίο Ραφίνια…

Ο Mister 21 τίτλοι στην καριέρα του σε τοπ επίπεδο βάζει στον Ολυμπιακό ποιότητα και τεράστια εμπειρία. Ποντάρει πάνω του ο Μαρτίνς, άρα…

Είναι περιττό να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω ποιος είναι ο Ραφίνια. Ακόμη και όσοι… κατέβηκαν τώρα από τον Άρη ή θέλησαν να ασχοληθούν με το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα λογικά έχουν ενημερωθεί πλήρως από τις αναφορές των αθλητικών ΜΜΕ γύρω από τον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη «παρέα» των τοπ κλας ποδοσφαιριστών που έχουν έρθει στη χώρα μας για να παίξουν με την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Ενδεικτικό της σπουδαίας καριέρας του Ραφίνια ένα βίντεο που έφτιαξε για αυτόν η Μπάγερν Μονάχου, στο αντίο του Βραζιλιάνου άσου το καλοκαίρι του 2019.

Όταν μετά από 8 χρόνια στην Μπάγερν, 8 γεμάτα και επιτυχημένα χρόνια με 1 Τσάμπιονς Λιγκ (και έναν χαμένο τελικό), 7 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 1 ευρωπαικό και 4 γερμανικά super cup αποφάσισε να αποχωρήσει επιστρέφοντας στην Φλαμένγκο με την οποία μάλιστα ως πρωταγωνιστής βεβαίως ξανά κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα!

Το βίντεο που μπορείτε να δείτε είναι συγκλονιστικό και δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο Ραφίνια που αγωνίστηκε για 8 ολόκληρα χρόνια σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της.

Ο Ραφίνια των 21 τίτλων που φεύγοντας από την Μπάγερν συνέχισε με την Φλαμένγκο σε κορυφαίο επίπεδο, βασικός και αναντικατάστατος. Είναι μεγάλος λένε κάποιοι… Επιμένουν να ασχολούνται κάποιοι με την ηλικία λες και θα τον… παντρέψουν. Ήταν μεγάλος και ο Βαλμπουενά όταν ερχόταν στον Ολυμπιακό και τώρα που συνεχίζει ένα χρόνο ακόμη στην ομάδα οι ίδιοι λένε «εννοείται αφού είναι παικταράς».

Δεν είναι πρόβλημα η ηλικία για όλους, ας το καταλάβουμε αυτό. Ο Ραφίνια θα είναι πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό. Βάζει ποιότητα και τεράστια εμπειρία στην ομάδα. Σε μια θέση πολύ σημαντική, που στο στυλ του Μαρτίνς είναι κομβικής σημασίας.

Για αυτό άλλωστε και ο Μαρτίνς επέλεξε τον Ραφίνια. Ποντάρει σε αυτόν ξέρει πως με τον Βραζιλιάνο σταρ θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ο Μαρτίνς που ξέρει καλύτερα από τον καθένα και έχει αποδείξει την αξία του αλλά και το «μάτι» που διαθέτει με το εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας μεταγραφών του Ολυμπιακού επί εποχής του. Άρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ