Το «Δελφινάριο» και το κανονικό ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού

Το «Δελφινάριο» και το κανονικό ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού

Τα όσα συμβαίνουν (ξανά) με την ΕΠΟ αποτελούν μια συνηθισμένη παράστασή της. Η υποτακτική ΕΠΟ της… εξυγίανσης και το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού (και) στα αστέρια.

Θα μπορούσαν να γραφτούν τόμοι. Για την ακρίβεια έχουν γραφτεί τόμοι με τις… επιτυχίες της «Γραμμένης» ΕΠΟ, αυτής που θα έφερνε τις Κυριακές μας πίσω και άλλα τέτοια κλασσικά εικονογραφημένα για παιδιά Δημοτικού, αυστηρά μέχρι Δευτέρα τάξη…

Η ΕΠΟ του Γραμμένου, του «δικού μας» κατά τον Ιβάν, του Μελισσανίδη που είναι ξεκάθαρο πως την ελέγχει απόλυτα, των Βλαχοδήμαρχων Διακοφώτηδων και άλλων λοιπών συγγενών. Η υποτακτική ΕΠΟ που μόνος σκοπός υπάρξης της είναι να κάνει τα «αφεντικά» να νοιώθουν ευχάριστα.

Με το μόνο πράγμα που δεν ασχολείται καθόλου είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι ονειρεύονται άλλωστε το ποδόσφαιρο οι «σύμμαχοι» που έφεραν αυτή την «εξυγιαντική» ΕΠΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και το «κατασπαράσσει» ασταμάτητα, λαίμαργα, χωρίς τύψεις, χωρίς ντροπή. Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τον τελικό Κυπέλλου που θα είχε γίνει στις 26 Ιουλίου, θα είχε πέσει η «4αρα», θα είχε ξεχαστεί από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού που θα ατένιζαν με αισιοδοξία το μέλλον. Όπως συνέβαινε χρόνια, όπως συνέβη και την σεζόν που τελείωσε με την… 18αρα της διαφοράς του Ολυμπιακού από τον δεύτερο και καταιδρωμένο ΠΑΟΚ να μην χωνεύεται με τίποτα! Λογικό, 18 πόντοι είναι αυτοί! Όπως δεν χωνεύεται με τίποτα από το σκοτεινό σύστημα που έχει πιάσει αιχμάλωτο το ποδόσφαιρο μας πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που βγάζει υγεία και που διαφημίζει την χώρα μας με τις παρουσίες της στην Ευρώπη.

Από την μια το «Δελφινάριο» της ΕΠΟ που το είδαμε και χθες με τον τελικό να ορίζεται την μέρα της έναρξης του πρωταθλήματος και όλα τα υπόλοιπα κωμικά που δεν υπάρχει λόγος να εξιστορήσω και να επαναλάβω. Τα γνωρίζετε, ΕΠΟ που κάνει κουμάντο η «τρόικα» είναι αυτή, άρα καταλαβαίνετε τι ποδόσφαιρο πρεσβεύει. Καθόλου.

Το κανονικό ποδόσφαιρο, το πραγματικό, το ζει ο Ολυμπιακός, το παράγει ο Ολυμπιακός, το υπηρετεί με πάθος ο Ολυμπιακός. Και άσε τους «εξυγιαντές» να δίνουν παραστάσεις, μέχρι εκεί μπορούν.

Σε λίγη ώρα ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο του, το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στα πλέι οφ. Στην μια στροφή για τα αστέρια. Πέρσι χρειάστηκαν τρεις αντίπαλοι να υποταχθούν για να βρεθεί εκεί που ανήκει, να κουνήσει το σεντόνι που του έχει γίνει ρουτίνα. Φέτος ένας γύρος με αντιπάλους στα μέτρα του και ακόμη καλύτερα. Χωρίς αυτό όμως να αποτελεί εγγύηση για τίποτα.

Μόνο δουλειά και καλή προετοιμασία για να είναι πανέτοιμος. Βέβαια προγραμματισμό δεν μπορεί να κάνει με τους απαράδεκτους που έχει μπλέξει και κάνουν άνω-κάτω τα πάντα για να ικανοποιήσουν χατίρια «αφεντικών». Όπως δεν μπορεί να κάνει και κανείς που νοιάζεται πραγματικά για το ποδόσφαιρο, όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ που θα παίξουν Ευρωπαικό ματς χωρίς ένα ματς στα πόδια τους. Γιατί;

Γιατί έτσι θέλει το «Δελφινάριο», εντός και εκτός ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ