Ολυμπιακός : Μην ξεχνάμε τον ΜακΚίσικ όμως…

Ολυμπιακός : Μην ξεχνάμε τον ΜακΚίσικ όμως…

Ο Αμερικανός  γκαρντ/φόργουορντ είναι εκ των αθλητών που πιστεύει πολύ ο Μπαρτζώκας, μπορεί να προσφέρει και οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Κάθε καλοκαίρι ο κόσμος παθιάζεται με τις μεταγραφές. Είναι λογικό. Είναι το… όπιο του λαού οι μεταγραφές, με τους φίλους κάθε ομάδας σε «καφενειακές συζητήσεις» να αναλύουν το πλάνο και τον λόγο που πρέπει να αποκτηθεί κάθε παίκτης.

Στον Ολυμπιακό έφυγαν αρκετοί, ήρθαν ακόμα περισσότεροι παίκτες και η ομάδα που είχε δημιουργήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ την προηγούμενη σεζόν δεν θα… εδρεύει πια στο ΣΕΦ. Κάθε άλλο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ άξιο σεβασμού και που σε αναγκάζει να σκέφτεσαι πως έχει τις δυνατότητες για κάτι καλό.

Ο κόσμος λοιπόν παθιάζεται σχετικά με τον Σλούκα, τον Χάρισον, τον Τζένκινς και γενικότερα τα νέα πρόσωπα που έπιασαν λιμάνι.

Από την άλλη δεν γίνεται ξεχνάει αυτούς που προϋπήρχαν.

Προσωπικά δεν αναφέρομαι στις παλιοσειρές. Πώς να το κάνω αυτό και τι παραπάνω μπορώ να πω για παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης.

Αυτός που έχει περάσει στα… ψιλά λοιπόν όλο αυτό το διάστημα είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είναι από τους παίκτες που έχουν τεράστια όρεξη για να αναδειχθούν μέσω του Ολυμπιακού.

Από τα παιδιά που στα 30 τους είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται, υπογράφοντας σε μία ομάδα τοπ επιπέδου.

Έχουν τεράστια σημασία τα λόγια του στην επίσημη ιστοσελίδα των Ερυθρόλευκων. Αφού αποθέωσε τους Έλληνες των Πειραιωτών (ναι αυτούς που συχνά πολλοί «κατηγορούν» για κλίκες και άλλα πολλά), ο ΜακΚίσικ δήλωσε: «Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζουμε, να κερδίζουμε πολύ. Δεν θέλω να πω τι μπορούμε να πετύχουμε, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και μετά να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να επιστρέψω για να πάμε στο φάιναλ φορ και την επόμενη χρονιά!».

Του αρέσει εδώ, στον Ολυμπιακό βρήκε πως έχει βρει την Ιθάκη του και αποδίδει ακριβώς αυτά που περιμένει από τον ίδιο ο Μπαρτζώκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο παίκτης που είναι ικανός να ανοίξει διαδρόμους με τις διεισδύσεις του. Κάτι που ο Ολυμπιακός βέβαια, με τους Χάρισον, Σπανούλη και Σλούκα το έχει και με το παραπάνω φέτος. Δεν ενοχλεί όμως κανέναν προπονητή να διαθέτει πολλούς αθλητές με αυτά τα στοιχεία.

Η δίψα είναι τεράστια από τον Αμερικανό. Καταλαβαίνει απόλυτα πόσο τεράστια είναι η ευκαιρία όταν προέρχεται από την Μπεσίκτας και τώρα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος τον περιβάλλει με τεράστια εμπιστοσύνη. Όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, που τον συμπαθούν καθότι είναι ένας χαρακτήρας-παρέας που ήδη έχει ενσωματωθεί στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Μην ξεχνάμε λοιπόν αυτούς που είναι πίσω και είναι εδώ πριν τους νέους. Ακόμα και αν αυτοί είναι λίγο καιρό και δεν θεωρούνται και παλιοσειρές.

ΥΓ1 Ο Ολυμπιακός έπαιξε ελεύθερα με τον Ηρακλή. Ελάχιστες οι παρεμβάσεις του Μπαρτζώκα που ήθελε οι παίκτες του να… ξεμπουκώσουν και απλά να ξελαμπικάρουν από την μονοτονία των προπονήσεων. Αυτό που ξεχώρισε ήταν η πίεση στην άμυνα και η προσήλωση σε αυτό το κομμάτι. Στοιχείο που θα «φορεθεί» πολύ φέτος από τους Ερυθρόλευκους.

ΥΓ2 Το ότι λογαριάζουν πάντα χωρίς τον ξενοδόχο ρε αδερφέ. Δεν βαρέθηκαν να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό; Καμία ελπίδα…

ΥΓ3 Άλλη μία δικαίωση για τους προέδρους των Πειραιωτών. Που πολλά άκουσαν, πάρα πολλά χρεώθηκαν και ελάχιστα τους πιστώθηκαν. Καλό είναι κάποιοι λοιπόν, να ξεκινούν τα συγνώμη…

ΥΓ4 Το επόμενο χρονικό διάστημα θα με ακούτε και από τον Over Fm 104,9. Καλή αρχή να έχουμε και εκεί με μπόλικα σπορ και όμορφες στιγμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ