Με την αύρα του Αυτοκράτορα

Με την αύρα του Αυτοκράτορα

Η σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, μοιάζει λίγο με την ιστορία του Δαυίδ με τον Γολιάθ.

Δεν αναφέρομαι στην ιστορία, στους τίτλους, στο παρελθόν, αλλά αποκλειστικά και μόνο στη τωρινή κατάσταση των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί, καθώς έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ και πάρα τις απουσίες των Σπανούλη και Μάντζαρη ο Σφαιρόπουλος έχει να διαχειριστεί ένα πολύ πιο πλούσιο ρόστερ σε σχέση με τον Γιαννάκη.

Ίσως σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο του κόσμου,πραγματικά ο Άρης να μην είχε ουσιαστικές ελπίδες απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για την πιο μπασκετική έδρα του ελληνικού πρωταθλήματος…

Φυσικά και δεν τρέφουμε αυταπάτες, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι το φαβορί, όμως το Αλεξάνδρειο φαίνεται σαν να δίνει μια άλλη …μαγική αύρα στους παίκτες του Άρη. Είναι λες και η φανέλα του Νίκου Γκάλη που κρέμεται στην οροφή του γηπέδου δίνει ώθηση και τους επηρεάζει θετικά.

Στο φλογισμένο Αλεξάνδρειο ο Άρης μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Και αν τον βρει σε άσχημη μέρα,μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Σε αυτό το…μαγικό γήπεδο και με την αύρα του Αυτοκράτορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ