Άρης : O Μουμίν και η ενίσχυση

Άρης : O Μουμίν και η ενίσχυση

Τα συμπεράσματα που βγήκαν από την απουσία του έμπειρου μέσου από την ενδεκάδα και οι μεταγραφικές κινήσεις.

Δεδομένο πρώτο. Ο Χουσεΐν Μουμίν δεν μπορεί να μένει εκτός βασικού σχήματος σε αυτόν τον Άρη, αν δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή αν δεν είναι τιμωρημένος. Σε μία από τις λίγες φορές που δεν ξεκίνησε στη ενδεκάδα ο Άρης είχε σημαντικά προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αντίθετα με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Άρης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και αύξησε την πίεση του στην αντίπαλη εστία. Δεδομένο δεύτερο. Το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση. Ανάγκη, βέβαια, που ήταν εμφανής εδώ και καιρό, όμως καλυπτόταν από τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Άρης χρειάζεται επιθετικό,γιατί ο Διαμαντόπουλος δεν είναι σε καλή φόρμα και ο Καπνίδης φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, για τους δικούς του λόγους. Χρειάζεται τον παίκτη που στις 4-5 ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο, θα έστελνε μια φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Η αλήθεια είναι ότι αν ο Μέλκας δεν γινόταν Μπουφόν στις καθυστερήσεις και από το σουτ του Βαλεριάνου η μπάλα πήγαινε στο γάμα, θα υπήρχε πάλι προβληματισμός αλλά σαφώς μικρότερης έκτασης. Με υποθέσεις όμως δεν μπορούμε να μιλάμε. Ο Άρης είναι ακόμα το μεγάλο φαβορί, κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να ρισκάρει την υπόθεση άνοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ