Ένας Ολυμπιακός ακόμη καλύτερος!

Ένας Ολυμπιακός ακόμη καλύτερος!

Τα κομμάτια στο «παζλ» του νέου Ολυμπιακού συμπληρώνονται σωστά, μεθοδικά και με πλάνο. Με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει στο μονοπάτι της επιτυχίας…

Ο Πέπε είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Μετά τους Ραφίνια και Χολέμπας και ο Πορτογάλος μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας συμπληρώνοντας ένα ακόμη κομμάτι από το «παζλ» του νέου Ολυμπιακού. Ένας Ολυμπιακός που θα έχει αλλαγές σε πρόσωπα, θα είναι ίδιος όμως στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία και λογική, συνεχίζοντας να ακολουθεί το πλάνο επιτυχίας στην εποχή του Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης και να ξέρει πως ότι ζητήσει θα το έχει στα χέρια του. Όπως συνέβη με τις πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού θα συμβεί και με τις επόμενες που θα έρθουν σύντομα. Από το «πάνω ράφι», παίκτες με ποιότητα και εγγύηση επιτυχίας!

Ναι, στις μεταγραφές ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει, όμως η… προϊστορία στην εποχή Μαρτίνς δείχνει εντυπωσιακά καλό ποσοστό επιτυχίας. Η συνεργασία του Πορτογάλου τεχνικού με τους Καρεμπέ και Μοντέστο είναι απόλυτα πετυχημένη. Ένας Ολυμπιακός που κάθε χρόνο είναι καλύτερος, ένας Ολυμπιακός που και τη νέα σεζόν που σε λίγες μέρες ξεκινά θα είναι ακόμη καλύτερος.

Με στόχο να παραμείνει βεβαίως στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να διακριθεί στην Ευρώπη, αρχικά να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Δεδομένα οι συνθήκες με τις οποίες μπαίνουμε στη νέα σεζόν δημιουργούν προβλήματα για όλους, και για τον Ολυμπιακό ακόμη περισσότερο καθώς ουσιαστικά πάει σερί από την περσινή σεζόν.

Με 11 μέρες διακοπές είναι οι ερυθρόλευκοι που εξαιτίας των κωμικών καταστάσεων από την ΕΠΟ γύρω από τον τελικό του κυπέλλου θα κληθούν να παίξουν για τον… περσινό τίτλο του κυπέλλου στην πρεμιέρα της νέας σεζόν χωρίς να είναι έτοιμοι, με απουσίες καθώς θα χρησιμοποιηθεί το περσινό ρόστερ και με τραυματισμούς.

Και έτσι όμως ο στόχος του κυπέλλου μπορεί (και πρέπει) να επιτευχθεί, με τον βασικό όλο του Σεπτεμβρίου να είναι η πρόκριση επί της Ομόνοιας ή του Ερυθρού Αστέρα που θα βρει μπροστά του πριν τους ομίλους.

Υ.Γ. Ο Εμβιλά που βρίσκεται στον δρόμο για τον Πειραιά θα είναι μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Παρέα με μια ακόμη πολύ δυνατή που «ψήνεται». Προφανώς από τον Ολυμπιακό. Οι άλλοι άλλωστε φέτος πουλάνε είτε για να σωθούν από το FFP είτε για να μαζέψουν ότι μπορούν από ποδοσφαιριστές που αν δεν πουληθούν τώρα θα ξεμείνουν. Οι άλλοι άλλωστε έχουν επενδύσει ξανά στην ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ