Το πλάνο του Μαρτίνς, ο Σεμέδο και μια… έκπληξη

Το πλάνο του Μαρτίνς, ο Σεμέδο και μια… έκπληξη

Όλοι στο Ρέντη καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο να κατακτήσει και το Κύπελλο, κάτι που άλλωστε φάνηκε από την τοποθέτηση του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έχουμε δει απίθανα πράγματα σε ότι αφορά την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με την ΕΠΟ να έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα όσα έχουν γίνει εδώ και δύο μήνες.

Μια ομοσπονδία που τα έκανε μπάχαλο σε ότι αφορά ημερομηνίες, έδρα του τελικού, ακόμα και στα ρόστερ των δύο φιναλίστ. Ένα μπάχαλο με όλη την σημασία της λέξης.

Φτάσαμε τελικά δυο μέρες πριν από την διεξαγωγή του παιχνιδιού έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, με τον Ολυμπιακό να έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με την Ένωση.

Ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει το πλάνο του στο Ρέντη και υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία στα οποία έχει εστιάσει ο Πορτογάλος κόουτς.

Το πρώτο έχει να κάνει με το ότι ο Μαρτίνς έχει «βγάλει το λάδι» των παικτών του τις τελευταίες μέρες, δίνοντας μεγάλη ένταση στις προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να λένε για τις προπονήσεις μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Μαρτίνς έχει στην «πρίζα» όλους τους παίκτες του.

Όλοι στο Ρέντη καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο να κατακτήσει και το Κύπελλο, κάτι που άλλωστε φάνηκε από την τοποθέτηση του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του λιμανιού να κατακτήσουν και το Κύπελλο και ο Μαρτίνς έχει βάλει τους ερυθρόλευκους στο κλίμα για τον αγώνα.

Ο Πορτογάλος έχει ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να δώσουν το 100% ενώ σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πλάνο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαρτίνς θα επιλέξει σχήμα με τετράδα στα μετόπισθεν και όχι τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Κι εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 50χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα έχει στην διάθεση του για τον τελικό και τον Ρούμπεν Σεμέδο. Θα επιλέξει άραγε ο Μαρτίνς τον 26χρονο στόπερ για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στον τελικό, παρά το ότι είχε χάσει πολλές προπονήσεις λόγω κορωνοϊού;

Είναι μια σκέψη που κάνει ο έμπειρος τεχνικός αν και το πιθανότερο «σενάριο» είναι η παρουσία Σισέ – Μπα στο κέντρο άμυνας. Ότι το σκέφτεται όμως ο Μαρτίνς για Σεμέδο, το σκέφτεται και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος τεχνικός θα μιλήσει με τον διεθνή αμυντικό στην αυριανή προπόνηση πριν πάρει την απόφαση του.

Πάμε όμως παρακάτω για να δούμε και κάποιες άλλες παραμέτρους. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο έκπληξης σε κάποια άλλη θέση της ενδεκάδας των πρωταθλητών, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού κάνει κάποιες σκέψεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προς το παρόν πάντως είναι απλά σκέψεις και όχι απόφαση. Το αν τελικά θα κάνει την έκπληξη ο Πορτογάλος τεχνικός θα φανεί στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν και θα κάνει την πρόβα ενδεκάδας μια μέρα πριν από τον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ