ΠΑΟΚ μάδησε και αυτόν τον Αετό

ΠΑΟΚ μάδησε και αυτόν τον Αετό

Αναμονή τέλος. Ο μεγάλος τελικός των 5 εκατομμυρίων ευρώ, της δόξας, της υπερηφάνειας έφτασε. Ο ΠΑΟΚ στις 21:00 στο γήπεδο της Τούμπας θα υποδεχθεί την Μπενφίκα σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 3 ο προκριματικό γύρο του Champions League με μοναδικό σύνθημα «ήρθε η ώρα μας».

Λίγες ώρες πριν την σέντρα με την Μπενφίκα και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει ηρεμία, αισιοδοξία πως το βράδυ θα πανηγυρίσουν άλλη μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Οι Ασπρόμαυροι μπορεί να σέβονται την αντίπαλο τους όμως σε καμία περίπτωση δεν την φοβούνται.

Δεν τους τρομάζει που η ομάδα της Λισαβόνας είναι το φαβορί και αυτοί το αουτσάιντερ. Δεν θα τους επηρεάσει στην ψυχολογία και στην αγωνιστικής τους συμπεριφορά που η Μπενφίκα έδωσε κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για να φέρει παίκτες και νέο προπονητή. Τα λεφτά άλλωστε δεν παίζουν μπάλα, αλλά το μυαλό και τα πόδια.

Αν ο ΠΑΟΚ πιάσει μια καλή απόδοση τότε να είστε σίγουρη πως η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους θα περάσει ένα πολύ δύσκολο βράδυ στην Τούμπας. Ακόμα κι αν δεν έχει στο πλευρό του τον 12 ο παίκτη της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα είναι τόσο πολύ πωρωμένοι με το αποψινό παιχνίδι, γιατί κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει πριν από δύο χρόνια πως αποκλείστηκε η ομάδα από τα play offs, που τολμάνε να φωνάξουν δυνατά πως: ήρθε η ώρας του».

Στην Τούμπα θεωρούν πως κάτι χρωστάνε στην Μπενφίκα και νιώθουν πως πρέπει να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες του Δικεφάλου, αναγνωρίζουν την δυσκολία του παιχνιδιού και την ποιότητα του αντιπάλου, δεν χάνουν την πίστη τους. Η μεγάλη επιθυμία που έχουν να μπορέσουν να φέρουν την ομάδα στους ομίλους του Champions League τους κάνει να πεισμώνουν και όχι να χάνουν την πίστη τους.

Ο ΠΑΟΚ απόψε θα παίξει χωρίς πίεση γιατί αυτή την είχε στο ματς με την Μπεσίκτας. Σ’ εκείνο το ματς οι Ασπρόμαυροι είχαν την ανάγκη να προκριθούν για να κλειδώσουν στους ομίλους του Europa League. Τώρα, νιώθουν πιο απελευθερωμένοι, πιο ήρεμοι και αυτό φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα βγουν χαλαροί ή θα έχουν το μυαλό τους στο ματς με τον Ατρόμητο την Παρασκευή.

Θα δώσουν το 11% των δυνατοτήτων τους για να πετύχουν το… θαύμα. Άλλωστε τα προγνωστικά σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι με το μέρος τους Η ψυχολογική προετοιμασία έγινε παράλληλα με την αγωνιστική-τακτική. Η διοίκηση με πρώτο και καλύτερο τον Ιβάν Σαββίδη «ντόπαρε» την ομάδα ψυχολογικά. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ το βράδυ της Δευτέρας, μετά το δείπνο της ομάδας, μίλησε μέσω Skype με, στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

«Πιστεύω στην αξία σας, μπορείτε να τα καταφέρετε», ήταν το μήνυμα που έστειλε από το Ροστόφ ο ομογενής επιχειρηματίας. Από κοντά και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης που έγινε η σκιά της ομάδας. Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, όμως το ραντεβού είναι σήμερα έξω από το Μακεδονία Παλλάς.

Εκατοντάδες χιλιάδες θα σπεύσουν για να συνοδεύσουν την αποστολή για την Τούμπα. Ο κόσμος θα δείξει για μια ακόμα φορά πως είναι δίπλα στον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες και τους θυμίσουν πως στις 21:00 πνευματικά θα είναι στις κερκίδες του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ