Ολυμπιακός : Το «καθαρό» μυαλό φέρνει την πρόκριση

Ολυμπιακός : Το «καθαρό» μυαλό φέρνει την πρόκριση

Πολύ καλό το 2-0 του πρώτου αγώνα όμως ο Ολυμπιακός οφείλει να μην ασχοληθεί μόνο με την διαχείριση του.

Ο πρώτος (χρονικά) βασικός στόχος του Ολυμπιακού κρίνεται το βράδυ της Τρίτης στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Στην… αφιλόξενη Κύπρο για τον Ολυμπιακό που τα τελευταία του ταξίδια εκεί τον έχουν «πληγώσει». Η… παράδοση όμως δεν παίζει μπάλα.

Μπάλα θα παίξουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς που ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις άλλωστε στους ποδοσφαιριστές πόσο σημαντικό είναι και για τους ίδιους η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Όπως και δεν χρειάζεται να πει πολλά πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του για την διαχείριση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα που πρέπει να γίνει από τους ερυθρόλευκους. Το 2-0 είναι ένα «καθαρό» σκορ πρόκρισης για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι που έτσι και αλλιώς ήταν το μεγάλο φαβορί πριν τον πρώτο αγώνα, τώρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Όμως μέχρι τώρα έχει γίνει η… μισή δουλειά. Η άλλη μισή θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στο ΓΣΠ.

Το «καθαρό» μυαλό είναι αυτό που θα φέρει την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πως αγωνιστικά έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Προετοιμασία με εμπόδια έκανε η ομάδα, νέοι παίκτες μπαίνουν σταδιακά στην ομάδα. Όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους, για αυτό και αυτό το διάστημα μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν, το έχουμε δει να συμβαίνει στον Ολυμπιακό, θα συμβεί και φέτος.

Στην Κύπρο ο Ολυμπιακός οφείλει να πετύχει τον πρώτο βασικό στόχο της σεζόν, παίζοντας έξυπνα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει. Απολύτως. Και αυτό την καθιστά επικίνδυνη.

Από την άλλη βεβαίως η εικόνα των δύο ομάδων «μιλάει». Ο ανέτοιμος Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από την Ομόνοια. Το έδειξε στο Καραϊσκάκη, πρέπει όμως να το δείξει και στο ΓΣΠ, για να «καθαρίσει την μπουγάδα» γρήγορα και να επιστρέψει στην Ελλάδα με μυαλό του στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ