Ντέρμπι και μετά ντέρμπι και μετά ντέρμπι : Καλό θερμό χειμώνα

Ντέρμπι και μετά ντέρμπι και μετά ντέρμπι : Καλό θερμό χειμώνα

Μετά το φιάσκο της ΑΕΚ στη Λάρισα ο Ολυμπιακός προηγείται στο πρωτάθλημα, αλλά ένα ντέρμπι στο Καραϊσκάκης είναι ένα ματς στο Καραϊσκάκης.

Σε πανηγυρικό κλίμα προχωρά η ημέρα για τους απανταχού ΑΕΚτζήδες. Οκ, όχι τόσο τηλεοπτικά, αλλά το νόημα το πιάσατε. Το ξέρετε αυτό το καταπληκτικό τέμπο πριν από τα ντέρμπι: 5 φορές αντί για καλημέρα ο Ψυχιάτρος και τέτοια. Υποθέτω και στην αντίπερα όχθη μια προετοιμασία θα υπάρχει.

Μετά το φιάσκο στη Λάρισα, το συλλογικό μας ηθικό δεν είναι ακριβώς ακμαίο, αλλά καλό θα ήταν να θυμόμαστε την φετινή πορεία της ομάδας: Σταθερότητα -οκ, στον κυκλοθυμικό βαθμό της ΑΕΚ, αλλά με εξαιρετική επιτυχία- απόδοση, ρήξεις χιαστ…. Τέλος πάντων, φέτος πάμε καλά. Χτυπήσαμε κι Ευρώπη. Χτύπησαν κι οι παίκτες μας.

Η ΑΕΚ του Χιμένεθ είναι μια δεμένη ομάδα, έχει αναπτύξει τον ρυθμό της -μην κοιτάς που καμιά φορά τον ξεχνάει, περιπεσούσα εις πειραματισμούς. Με τον προπονητή γνωρίζονται, πράγμα που δε συμβαίνει με τον Ολυμπιακό και τον τρίτο του προπονητή για εφέτος, έχει ενισχύσει το γόητρό της λόγω της φετινής της παρουσίας στα γήπεδα (Όχι στην Λάρισα, ούτε με τον Απόλλωνα Σμύρνης), έχει ήδη στην πλάτη της μία εντυπωσιακή νίκη επί του αντιπάλου της στο ΟΑΚΑ στις 24 Σεπτεμβρίου (όχι σε αγώνα Κυπέλλου, αλλά οπωσδήποτε αυτά περνάνε κάτω από το δέρμα).

Κατά τα λοιπά, ματς στο Καραϊσκάκης είναι ματς στο Καραϊσκάκης και ο Γκαρθία -μαντέψτε τι είναι; Ο Γκαρθία. Ο Ολυμπιακός βαθμολογικά προηγείται -γιατί ο κάμπος μας βγήκε βάλτος, η αλήθεια να λέγεται- και τώρα πάμε: Βάζουμε το μαχαίρι στα δόντια και βουρ.

Βεβαίως να πούμε ότι αν τα γκολ της Ένωσης αποδειχθούν αντίστοιχα των φορών που πέρασε από μπροστά μου σήμερα μόνο το βίντεο του Μανωλά να βουτάει τον Νινιάδη με Μπάγεβιτς στο πάγκο του Ολυμπιακού, τότε πιθανότητα το γκολ-γκολ θα μεταφραστεί σε ισάριθμα τέρματα με εκείνα του ΟΑΚΑ για την Ένωση, αλλά σε κάθε περίπτωση ευτυχισμένο θερμό χειμώνα να έχουμε και καλώς να εγκαινιαστεί σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ