Ολυμπιακός : Λάμπουν τα κόκκινα αστέρια στον ουρανό της Ευρώπης

Ολυμπιακός : Λάμπουν τα κόκκινα αστέρια στον ουρανό της Ευρώπης

Οι πειραιώτες «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι και φέτος μέλος της ελίτ.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε χθες βράδυ έναν εκ των βασικών του στόχων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δουλειά ολοκληρώθηκε στην Λευκωσία με το 0-0 στο ΓΣΠ, ωστόσο οι βάσεις είχαν μπει στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν πάρει τη νίκη με 2-0.

Οι πειραιώτες «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι και φέτος μέλος της ελίτ.

Μαζί με τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γιατί το αξίζει.

Γιατί έχει επενδύσει σε σωστό πλάνο για να βρίσκεται στην γιορτή των μεγάλων και στο μεγάλο λιμάνι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι με την εξασφάλιση της πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο στόχο για την παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης και συνεχίζει να ονειρεύεται.

Έχει άλλωστε αποδείξει ότι είναι σε θέση να κοντράρει και να νικήσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πλέον την κλήρωση της Πέμπτης.

Ένα όμως είναι το σίγουρο, όποιες ομάδες κι αν βρεθούν στον δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδος, ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το καλύτερο.

Αυτή η πρόκριση είναι μια δικαίωση για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς.

Γιατί το πλάνο των ερυθρόλευκων τα δύο τελευταία χρόνια στηρίχθηκε σε σωστές κινήσεις, οι οποίες απέδωσαν «καρπούς».

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτά που έπρεπε, στήριξε τον προπονητή, πήρε σπουδαίους παίκτες και τώρα απολαμβάνει την επιτυχία του.

Είπαμε ότι η ομάδα του λιμανιού πέτυχε χθες βράδυ στην Κύπρο έναν από τους βασικούς της στόχους.

Η χρονιά όμως έχει μόλις αρχίσει και ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει και φέτος το νταμπλ στην Ελλάδα και να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει θέση μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και η συνέχεια φυσικά αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γιατί πολύ απλά αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κάνει σπουδαία πράγματα και στο ανώτερο επίπεδο και ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη σεζόν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αυτό δεν το λέει απλά για να το πει ο 50χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού. Το λέει γιατί το πιστεύει ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες θα βρει απέναντι του ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Κι αυτή η εμπιστοσύνη «πηγάζει» από την καλή δουλειά του έμπειρου προπονητή και την ποιότητα του ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν και φέτος στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ γιατί πολύ απλά εκεί είναι η θέση που του αξίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ