ΠΑΟΚ : Το απωθημένο μιας γενιάς να γίνει πραγματικότητα

ΠΑΟΚ : Το απωθημένο μιας γενιάς να γίνει πραγματικότητα

Μετά την Μπεσίκτας που προσκύνησε, μετά την Μπενφίκα που υπέκυψε, ήρθε η σειρά της Κράσνονταρ για το τελικό χτύπημα και το απωθημένο, να συνεχίσει δηλαδή να ακούγεται ο ύμνος του Champions League στην Τούμπα, να γίνει πραγματικότητα.

Η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε. Την Τετάρτη (30/9) το βράδυ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, παίζει τα ρέστα του για το χρυσό εισιτήριο των ομίλων του Champions League. Ένα εισιτήριο που τείνει να στοιχειώσει την ομάδα του Δικεφάλου καθώς στις τρεις προηγούμενες φορές παρότι έφτασε κοντά, δεν τα κατάφερε εξαιτίας της απειρίας των παικτών του, αλλά και τα σημαντικά λάθη των παραγόντων του.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως σε ένα 90λεπτο μπορούν να γράψουν ιστορία με χρυσά γράμματα και αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν. Στην Τούμπα, ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι με την ρωσική ομάδα. Πιστεύουν πως έχουν μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν το θαύμα. Μια ευκαιρία που κανείς δεν ξέρεις αν θα τους δοθεί και πότε. Αυτή την ευκαιρία θέλουν να την πιάσουν από τα μαλλιά και να μην την αφήσουν να τους χαθεί.

Όπως δηλώνουν οι παίκτες και ο προπονητής θέλουν να γράψουν ιστορία, να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης, να αλλάξουν το ρου της ιστορίας του συλλόγου, κάνοντας περήφανους, τους φιλάθλους και τον Ιβάν Σαββίδη που έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να το κάνουν όμως αυτό θα πρέπει να ματώσουν στο γήπεδο. Να παλέψουν με νύχια και με δόντια, να κάνουν κατάθεση ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα παιχνίδι που αν το κερδίσουν θα είναι και για το δικό τους όφελος. Θα χρυσωθούν από τον Ιβάν Σαββίδη, θα ακουστεί το όνομα τους στην Ευρώπη και θα ανέβει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η μετοχή τους.

Μπορεί η Τούμπα να έχει «ντυθεί» στα αστέρια, όμως χωρίς τον 12ο παίκτη της ομάδας στις κερκίδες η ιστορική έδρα θα είναι πιο φτωχή από ποτέ. Είναι δύσκολο να είσαι οπαδός του Δικεφάλου και να απέχεις από τις δραστηριότητες της ομάδας αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι δύσκολο να είσαι στα 50 μέτρα από την πιο καυτή έδρα της Ευρώπης και να μην μπορείς να ξελαρυγγιαστείς, να συμπαρασταθείς στην προσπάθεια των παικτών του Αμπέλ Φερέιρα.

Οι οπαδοί, μπορεί να μην βρεθούν στην Τούμπα όμως θα βρεθούν το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες, θα «οδηγήσουν» το λεωφορείο που θα μεταφέρει τα μέλη της αποστολής, με μηχανοκίνητη πορεία έως την Τούμπα και εκεί θα τους ζητήσουν, πριν από το παιχνίδι να κάνουν τα πάντα για να προκριθούν.

Εννοείται, πως στην προοπτική της πρόκρισης, έξω από την Τούμπα θα βρεθούν χιλιάδες φίλαθλοι ενώ στη Θεσσαλονίκη στην Μακεδονία και όλη την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε πολλές πόλεις του εξωτερικού όπου υπάρχουν χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης(30/9) και για την προοπτική μίας μεγαλειώδους πρόκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ