Άρης : Δεν υπάρχει πολυτέλεια για δικαιώσεις

Άρης : Δεν υπάρχει πολυτέλεια για δικαιώσεις

Στην ΚΑΕ Άρης απαιτείται πρώτα να βρεθεί λύση και στην συνέχεια να καταλογιστούν ευθύνες

Κατανοώ απόλυτα όσους αισθάνονται αδικημένοι για όσα άκουσαν στην οποιαδήποτε προσπάθεια έκαναν να ασκήσουν κριτική ή προβληματισμό για την ΚΑΕ Άρης το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παρακολουθώντας απλά τα του τμήματος μπάσκετ από έξω  και μην έχοντας την παραμικρή ενασχόληση με το ρεπορτάζ. Ξέροντας όσα όλοι εσείς, μπορεί και λιγότερα.

Όταν, όμως,  γυρνάς σπίτι σου από την δουλειά ή κάποια έξοδο και το βλέπεις να καίγεται, η πρώτη σου μέριμνα είναι το πως θα σβήσεις την πυρκαγιά που μαίνεται, το πως θα σώσεις ότι σώζεται. Πρώτα λοιπόν κάνεις αυτό και στην συνέχεια καταλογίζεις ευθύνες και απευθύνεσαι στην αστυνομία για να τιμωρηθεί  ο ένοχος.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ΚΑΕ Άρης δεν βρίσκεται απλά στο μηδέν, αλλά ακόμα πιο κάτω. Στην περίπτωση που βρεθεί άμεσα μια λύση και πάλι δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι θα προλάβει ο οργανισμός που λέγεται Άρης να σώσει την κατάσταση. Όταν μιλάμε, μάλιστα, για τον Άρη, δεν πρόκειται για απλά ένα σύλλογο, αλλά ένα τεράστιο μέγεθος στην κοινωνική και αθλητική ζωή του τόπου.

Υπό τις συγκεκριμένες  συνθήκες, φυσικά, η σημερινή αναμέτρηση με την Μπεσίκτας το αγωνιστικό κομμάτι δεν βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Όσοι θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο, θα το κάνουν για να εκφράσουν την αγωνία τους για τις εξελίξεις και την ανάγκη για να βρεθεί άμεσα μια λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ