Μόνο ο Θρύλος…

Μόνο ο Θρύλος…

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσει και πάλι την Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι απλή υπόθεση. Ο Ολυμπιακός το μονοπάτι το γνωρίζει. Το ξέρει καλά. Και με απευθείας προκρίσεις, αλλά και μέσω προκριματικών, όπως συνέβη φέτος κόντρα στην Ομόνοια, αλλά και πέρυσι με τους αποκλεισμούς των Πλιζέν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.

Οι «νταμπλούχοι» θα πάρουν μέρος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για 20η φορά στην ιστορία τους. Αριθμός εντυπωσιακός, αν αναλογιστούμε όλοι μας, ότι το Τσάμπιονς Λιγκ το βλέπουμε με την συγκεκριμένη μορφή 29 χρόνια… Ο Ολυμπιακός ξέρει τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ δεν το γνωρίζει και για μία ακόμη φορά αποκλείστηκε.

Μου άρεσε που αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστήριζαν ξεκάθαρα, ότι η φετινή τους πορεία στα προκριματικά, ήταν καλύτερη από την περσινή του Ολυμπιακού! Πώς προέκυπτε αυτό, αδυνατώ να το καταλάβω. Πρώτα απ’ όλα ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη στα δύο πρώτα παιχνίδια, που ήταν νοκ άουτ, να τα δώσει στην έδρα του. Δεν ήταν «διπλά» τα ματς και η διαφορά σε αυτό το κομμάτι είναι τεράστια. Για παράδειγμα, είναι σαφώς πιο εύκολο να αποκλείσεις την Μπενφίκα σε ένα παιχνίδι, παρά σε δύο.

Η Μπασάκ πήρε πρωτάθλημα στην Τουρκία, ενώ η Μπεσίκτας τερμάτισε 3η, ενώ με την Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μέτρησε δύο νίκες, ενώ ο ΠΑΟΚ δύο ήττες. Δεν συνηθίζω να κάνω συγκρίσεις, αλλά δεν ήταν και λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να μειώσουν για μια ακόμη φορά την περσινή εξαιρετική πορεία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτά και πάμε στα δικά μας.

Ο Θρύλος και πάλι θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός που θα τα βάλει με τα θηρία. Αυτός που δεν πρόκειται να μασήσει και θα τους κοιτάξει στα μάτια, όπως έκανε πέρυσι με την Μπάγερν και την Τότεναμ. Όπως έκανε στο Γιουρόπα Λιγκ με την ιστορική ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ.

Τί περιμένουν οι φίλοι της ομάδας; Δύο πράγματα., Την κλήρωση της Πέμπτης και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, οι διοικούντες. Λίγες μέρες υπομονή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ