Ο Μπόλονι πρέπει να πετύχει ένα δύσκολο συνδυασμό

Ο Μπόλονι πρέπει να πετύχει ένα δύσκολο συνδυασμό

Ο Ρουμάνος προπονητής καλείται να βρει λύσεις σε δύο προβλήματα που δεν επιδέχονται αναβολής…

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Λάζλο Μπόλονι είναι μία ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ο Ρουμάνος είναι έμπειρος, έχει δουλέψει υπό όλες τις συνθήκες και έχει τη γνώση για να βρει τις ενδεδειγμένες λύσεις. Όμως, το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν περιορίζεται στον προπονητή.

Η εκγύμναση των ποδοσφαιριστών είναι ένα άλλο ζήτημα. Το οποίο επείγει και δεν επιδέχεται αναβολής στην αντιμετώπιση του. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού επιβάλλεται σε συνεννόηση με τον Λάζλο Μπόλονι να εντοπίσουν τον κατάλληλο γυμναστή, ο οποίος σταδιακά θα βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των παικτών.

Ειδικά σε μερικούς το πρόβλημα είναι οφθαλμοφανές. Κραυγάζει, για να το περιγράψουμε πιο παραστατικά. Για παράδειγμα ο Καρλίτος. Στη φάση του γκολ, ο Ισπανός απέδειξε την αδιαμφισβήτητη κλάση του. Κατέβασε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, την έφερε στο αριστερό και με ένα τεχνικό σουτ, ισοφάρισε. Ωστόσο, όταν ο Καρλίτος χρειάστηκε να κινηθεί εκτός περιοχής ή να σπριντάρει, αποτύγχανε.

Ο Καρλίτος δεν είναι ο μόνος. Ο Αϊτόρ, ο Φακούντο και αρκετοί δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Μπόλονι θα κληθεί να τους διαχειριστεί σε μία δύσκολη συγκυρία. Η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει άλλες απώλειες βαθμών και ο Ρουμάνος πρέπει ταυτόχρονα, να πάρει νίκες και να γυμνάσει τους ποδοσφαιριστές του. Ένας συνδυασμός που πρέπει να επιτευχθεί, παρά τη δυσμενή συγκυρία.

Θεωρητικά, ο Μπόλονι έχει ένα ευνοϊκό πρόγραμμα με Βόλο, Απόλλωνα και Λαμία, για να πάρει τρεις νίκες και να κερδίσει χρόνο, για να εμφυσήσει τη νοοτροπία του στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Στην πράξη, αυτό θα είναι πολύ πιο δύσκολο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ