Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Μπόλονι διέψευσε την διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΟ. Να τα λέμε και αυτά...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Η Ομοσπονδία που έβαζε τους άλλους να πληρώνουν

Η ΕΟΚ δεν είναι μια συνηθισμένη Ομοσπονδία. Είναι κάτι μοναδικό, που ίσως να καταφέρουν να εξηγήσουν οι αναλυτές του μέλλοντος.

Η Ομοσπονδία που έβαζε τους άλλους να πληρώνουν | to10.gr

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της διοίκησης Βασιλακόπουλου, τόσο γινόμαστε μάρτυρες κωμικοτραγικών καταστάσεων. Και επειδή η λογική σταματάει εκεί που αρχίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ας επιστρατέψουμε όσο χιούμορ διαθέτουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επικοινώνησαν μαζί μας άνθρωποι από ομάδες της Α1 γυναικών, οι οποίοι ήταν… εξοργισμένοι. Είναι αλήθεια πως δεν τους πίστεψα και αυτό το κείμενο γράφεται για να πάρει η ΕΟΚ την… πάσα και να κατακεραυνώσει εκείνους που τη διαβάλουν. Τί μας είπαν οι παράγοντες;

Η ΕΟΚ τους διαμήνυσε ότι πρέπει τα παιχνίδια τους (αυτά στα οποία είναι γηπεδούχοι) να έχουν τηλεοπτική (μέσω ίντερνετ) κάλυψη. Δεν θα διαφωνήσουμε. Στο 2021 που αχνοφαίνεται, με τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, είναι αστείο να μην βλέπουμε live τους αγώνες. Έλα, όμως, που οι ομοσπονδιακοί… πράκτορες δεν έμειναν στη νουθεσία αλλά προχώρησαν και σε… σύλληψη φοβερής ιδέας.

Για όποια ομάδα δεν συμμορφωθεί και δεν φροντίσει για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της υπάρχει απειλή αφαίρεσης βαθμών! Δηλαδή, τί είπαν οι γίγαντες; «Εσείς θα πληρώνετε για να προβάλετε το δικό μας πρωτάθλημα»!

Τα σωματεία, σε χαλεπούς καιρούς, δίχως την παραμικρή επιχορήγηση, οφείλουν να πληρώνουν για να έχουν διαιτητές, για να έχουν κριτές, για να έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Η πληροφορία που λέει ότι θα υποχρεωθούν να πληρώνουν για να αναπνέουν ελέγχεται ως ανακριβής.

Υπάρχει κάποιος, που –αν αυτή η πληροφορία αληθεύει- δεν έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό; Ακόμα και αν δεχθούμε ότι είναι υποχρεωτικό να καλύπτονται τηλεοπτικά οι αγώνες και οι σύλλογοι οφείλουν να βρουν λύση, την ΕΟΚ γιατί τη θέλουμε; Ποια ανάγκη καλύπτει;

Αντί επιλόγου: Ολοένα και περισσότερο πιστεύω ότι δέκα μέρες αφότου απαλλαγούμε από την ηγετική ομάδα Βασιλακόπουλου θα πέσω σε κατάθλιψη. Ήδη βιώνω έναν μικρό εφιάλτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από