Του Μαρτίνς την ομαδάρα την λένε Ολυμπιακάρα!!!

Του Μαρτίνς την ομαδάρα την λένε Ολυμπιακάρα!!!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη που πιστώνεται στον «μαέστρο» του, τον Πέδρο Μαρτίνς. Κάνει «πλάκα» ο Βαλμπουενά, καλώς μας ήρθες Εμβιλά…

Ήταν η δικαίωση μιας προσπάθειας ενός αγώνα που δεν του έδινε για 90 λεπτά αυτό που δικαιούταν. Και ήρθε ιδανικά στο 90,04… Στο 91΄ του αγώνα, με τον Ματιέ να «σερβίρει» και τον Χασάν να ρίχνει… κανονιά με το κεφάλι. Ένα γκολ σήμα κατατεθέν του Αιγύπτιου με τον Ματιέ Βαλμπουενά να αποδεικνύει στην πράξη πως τα χρόνια δεν παίζουν ποδόσφαιρο.

Στο 91΄έκανε την κούρσα από πλάγια, είχε το καθαρό μυαλό να ζυγίσει σωστά και να σεντράρει εκεί που έπρεπε στον Χασάν. Τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Μαρσέιγ γιατί είναι καλύτερος από τους Γάλλους και το απέδειξε και στο γήπεδο. Μετά το πρώτο ημίχρονο που και οι δύο ήταν πολύ προσεκτικοί ήρθε η «καταιγίδα» στην επανάληψη.

Ο Ολυμπιακός έπιασε από τον λαιμό τους Γάλλους, έβαλε γκολ που ακυρώθηκε και πάλι από το VAR, είχε ευκαιρίες, κυριάρχησε και θα ήταν αμαρτία αν δεν είχε νικήσει.

Με έναν Εμβιλά να μας συστήνεται πλέον κανονικά, κάνοντας ένα μυθικό παιχνίδι στον άξονα. Αλάνθαστος ο Γάλλος, μαέστρος πραγματικός. Ήταν μαζί με τον Μπουχαλάκη οι άρχοντες του κέντρου, είχαν την σιγουριά που πρόσφεραν αμυντικά οι Μπα και Σεμέδο και έτσι ο Ολυμπιακός μπόρεσε να βγάλει το επιθετικό του παιχνίδι με τον Μασούρα, που έκανε ματσάρα, και τον Ραντζέλο που πίεσε πολύ.

Μα πάνω από όλα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού ήταν ο άνθρωπος που για τρίτο χρόνο πλέον κάθεται στον πάγκο του. Ο Πέδρο Μαρτίνς, αυτή η προπονητάρα που «βουλώνει στομάτα» συνεχώς, σε αυτούς τους άμπαλους που σε κάθε ευκαιρία τον στοχοποιούν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε μια πολύ δύσκολη χρονιά έχοντας απέναντι του έναν αντίπαλο πολύ πιο έτοιμο κατάφερε να παρουσιάσει μια ομάδα καλύτερη! Παρότι έχασε το μεγάλο του «όπλο», τον Καμαρά την τελευταία στιγμή, παρότι δεν μπορούσε να υπολογίζει ουσιαστικά στις μεταγραφές. Λειτούργησε ως τεράστιος προπονητής που είναι, πήγε με αυτούς που είχε έτοιμους, πόνταρε σε αυτούς, πίστεψε σε αυτούς και δικαιώθηκε απόλυτα!

Και ακόμη περισσότερο απέδειξε πόσο μάγκας είναι όταν δεν συμβιβάστηκε με την ισοπαλία παίζοντας μόνο για τη νίκη όπως είχε δηλώσει ότι θα κάνει, όπως κάνει πάντα ο Ολυμπιακός του! Έβαλε στο ματς τον Φορτούνη, έριξε στη «μάχη» τον Χασάν για να παίξει με δύο επιθετικούς, να παίξει φουλ επίθεση βλέποντας πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη. Και την πήρε γιατί την άξιζε!

Ο Θρύλος ξεκίνησε ιδανικά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει τα πάντα στα χέρια του, πάει στο Πόρτο για να πιέσει τους Πορτογάλους να πάρει αποτέλεσμα και να γίνει φαβορί για την πρόκριση.

Του Μαρτίνς την ομαδάρα την λένε Ολυμπιακάρα!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ