Αρης με τρέλα και… Βαγγέλα

Αρης με τρέλα και… Βαγγέλα

Για τον Βαγγέλη Πλατέλλα ο Άρης είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να αποτυπώσει στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο του και να γίνει ηγέτης

Η αλήθεια είναι ότι γουστάρω τέτοιους παίκτες. Με το μάτι να γυαλίζει, με ποδοσφαιρική “αλητεία”, με το να… έχουν το ένα εναντίον ενός. Να παίρνει τη μπάλα και να μην ξέρεις τι θα κάνει. Όπως ας πούμε ήταν ο Τόνι Κάλβο, όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη από την ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα.

Με ικανοποίηση, λοιπόν, είχα υποδεχθεί την είδηση της απόκτησης του Βαγγέλη Πλατέλλα από τον Άρη. Ένας παίκτης που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω στοιχεία, που γουστάρει να τον βλέπει όποιος είναι ενάντια στο τυποποιημένο ποδόσφαιρο, αλλά για έναν αδιευκρίνιστο λόγο δεν έχει κάνει ακόμα την καριέρα που θα μπορούσε βάσει των προσόντων του.

Για τον Βαγγέλη Πλατέλλα ο Άρης είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να αποτυπώσει στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο του και να γίνει ηγέτης. Και για τον Άρη, όμως, μπορεί να αποδειχθεί λαχείο η τελευταία μεταγραφική του κίνηση, καθώς έβαλε στη μηχανή του ένα πολύ ποιοτικό παίκτη που, όπως έδειξε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Αιγινιακό και μπορεί και κάνει τη διαφορά.

Ο ίδιος, πάντως, ήρθε στον Άρη για να βγει …μπροστά στα δύσκολα και αυτό είναι και που έχει ξεκαθαρίσει στις συνομιλίες που είχε τόσο με τους διοικούντες , όσο και με τον Δημήτρη Σπανό. Και το μεγάλο του όνειρο είναι να γίνει ηγέτης της ομάδας του και στη Superleague. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να τα καταφέρει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ