Ολυμπιακός : O Μαρτίνς κάνει (και) προετοιμασία…

Ολυμπιακός : O Μαρτίνς κάνει (και) προετοιμασία…

Ο Ολυμπιακός έκανε 8 αλλαγές στην 11αδα με τον Απόλλωνα προσπαθώντας να βάλει στο «κόλπο» και άλλους παίκτες. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς…

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την… υποχρέωση με τον Απόλλωνα, πήρε το «τρίποντο» και αφοσιώνεται στο πιο δύσκολο ματς της σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Ο Μαρτίνς αντιμετώπισε τον αγώνα με τον Απόλλωνα ως… φιλικό προετοιμασίας. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς αν θέλει να δει τους νέους παίκτες να μπαίνουν γρήγορα στο κλίμα και την λογική της ομάδας. Πέπε, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Μπρούμα χρειάζονται αγώνες στα πόδια τους, χρειάζονται συμμετοχές και ο Μαρτίνς ξέρει πως δεν έχει πολλές ευκαιρίες για να το κάνει αυτό. Εδώ καλά – καλά δεν μπορεί να κάνει σερί προπονήσεις όπως τις θέλει.

Όπου βρίσκει ευκαιρία χρειάζεται να δίνει παιχνίδια σε ποδοσφαιριστές που υπολογίζει πολύ και περιμένει να μπουν στην ομάδα για να παίξουν τα πιο δύσκολα ματς που έρχονται. Και βεβαίως και παίκτες όπως ο Λοβέρα που ακόμη «ψάχνεται», ο Φορτούνης που έχει χάσει την θέση του στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς, πόσο δε μάλιστα από την στιγμή που ο Βαλμπουενά κάνει πράγματα και θαύματα.

Ο Μαρτίνς σε αυτή την περίεργη και πρωτόγνωρη χρονιά είναι αναγκασμένος να κάνει και προετοιμασία κατά την διάρκεια της σεζόν. Βλέπετε προετοιμασία επί της ουσίας δεν μπόρεσε να κάνει, τόσο εξαιτίας της… εξυγιαντικής ΕΠΟ και της ξεφτίλας με τον τελικό του κυπέλλου όσο και ελέω κορωνοϊού.

Στη διακοπή που έρχεται, μετά τα ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και τον ΟΦΗ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα χάσει την μισή ομάδα και πάλι καθώς 13 παίκτες αναμένεται να πάνε στις Εθνικές τους, και όταν επιστρέψουν για δράση με τον Ολυμπιακό θα υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και η Σίτι στο ξεκίνημα ενός σερί δίχως ανάσα για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ο Μαρτίνς σε αυτό το ματς, με τον αδύναμο Απόλλωνα, επέλεξε να κάνει τόσες αλλαγές. Ειδικά σε μια περίοδο που επιτρέπονται πέντε αλλαγές το ρίσκο είναι μικρότερο καθώς μπορείς να αλλάξεις την μισή ομάδα.

Όπως και λογικά χρειάστηκε να μπουν οι «καραβάνες», Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά για να «στρώσουν» την ομάδα που λογικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε συνοχή. Βεβαίως αυτό το 9 στα 9 πάει πολύ πλέον, καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Χασάν απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Βαλμπουενά έκανε τον «μαέστρο» στην επανάληψη, ο Ντρέγκερ ξεχώρισε από τους νέους που είδαμε και ο Κουμπαράκης στο VAR έκανε ότι μπορούσε για να ακυρώσει το πρώτο γκολ του Χασάν. Ο Παπαπέτρου πάντως δεν έπεσε στην παγίδα και το θέατρο του Λισγάρα. Το VAR βεβαίως των… εξυγιαντών του Κλάντεμπεργκ προσπάθησε ξανά να κάνει την ζημιά στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ