Δεν αντέχεται τόσο παρασκήνιο, μέσα στο Αγρίνιο

Δεν αντέχεται τόσο παρασκήνιο, μέσα στο Αγρίνιο

Χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ ο Θάνος, δεν απέβαλε το Λουτσέσκου από τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας, το Ζαγοράκη από την Ευρωβουλή, ενώ ο σκηνοθέτης της NOVA πήρε μεταγραφή στο Ε...

Αν και θα συμπεριλάμβανα τον εαυτό μου στους έμπειρους του χώρου, οφείλω να ομολογήσω πως εκτέθηκα ανεπανόρθωτα με το χθεσινό μου κείμενο, όπου σχολίαζα τη συνέντευξη Καραπαπά.

Θέλοντας πάντα να είμαι δίκαιος κι αυστηρός με τον εαυτό μου πάνω απ΄όλα, παραδέχομαι ότι ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού δικαιώθηκε για όσα υποστήριξε.

Με πρώτη και καλύτερη τη διάγνωση για τις ομάδες που μεταμορφώνονται σε ταλιμπάν όταν παίζουν με αυτούς, ενώ με τους άλλους συμπεριφέρονται παράξενα.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού όντως συμπεριφέρθηκαν παράξενα σήμερα, δεν είχαν δείγμα πάθους στο παιχνίδι τους, δεν έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά, λες και δεν είχαν φάει πρωινό..

Που ήταν εκείνο το τσαγανό όταν έπαιζαν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μόλις 8 γκολάκια μάζεψαν. Σήμερα ούτε μια ασίστ όπως ο Μόρας στον Ανσαριφάρντ δε μας έβγαλαν, τα παλιόπαιδα.

Η δεύτερη δικαίωση αφορά το Θάνο που ήταν όντως διαιτητής καρμανιόλα, έσπρωχνε τον ΠΑΟΚ με απροκάλυπτο τρόπο και σε προκλητικό βαθμό, έφτασε στο έσχατο σημείο να διακόψει το παιγνίδι σπεύδοντας σε βοήθεια ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων επειδή δε μπορούσε να φορέσει το παπούτσι του. Συνηθισμένη εικόνα στα γήπεδα..

Απέβαλε μόλις δυο στελέχη του ΠΑΟΚ από τον πάγκο, με τη φόρα που είχε πάρει κανονικά έπρεπε να αποβάλλει και τον Λουτσέσκου, από τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας!

Μη σας πω ότι όφειλε να αποβάλλει και το Ζαγοράκη από την Ευρωβουλή, αλλά εντάξει, δε μπορεί να τα βλέπει όλα, καρμανιόλα είπαμε ότι είναι, όχι άνθρωπος…

Χάρισε και κάρτες σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Θάνος, όταν διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μιχάι που δεν ήταν χέρι, μην παρασύρεστε από αυτό που έδειξε η τηλεόραση! Η σκηνοθέτης της ΝOVA εξαγοράστηκε στο ημίχρονο από τον Ιβάν Σαββίδη για να μετακομίσει στο Ε, έκανε τις αλχημείες του με την εικόνα λοιπόν, καταφέρνοντας να μας μπερδέψει.

Στη δε φάση του πέναλτι έγινε παρεξήγηση, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ήθελε απλώς να δείξει στον αντίπαλο πως χορεύεται το τανγκό κι ο δικός μας -σεσημασμένος θεατρίνος- ξάπλωσε φαρδύς-πλατύς στο χορτάρι.

Δε θέλουμε τέτοια πέναλτι στον ΠΑΟΚ, να του δείξουμε στο βίντεο τον τρόπο παιγνιδιού του Φορτούνη, να μάθει ότι πρέπει να παίζει όρθιος χωρίς να προσπαθεί να κοροιδέψει τους διαιτητές,

Ενδεικτικό του φιλικού κλίματος που επικρατούσε ήταν πως ούτε ο Δέλλας διαμαρτυρήθηκε για το πέτσινο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, οι σχέσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι γνωστές άλλωστε, στην Αγία Μαρίνα δυο βήματα από το γήπεδο της Τούμπας είχε κάνει τον πρώτο γάμο του στις αρχές της χιλιετίας..

Θέλοντας να αφήσω τα σοβαρά και να το γυρίσω στην πλάκα κλείνοντας, θα ήταν ποδοσφαιρική αδικία αν ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε σήμερα, ήταν καλός. έκανε ευκαιρίες και σε αντίθεση με προηγούμενους αγώνες που ξεκινούσε κάπως χαλαρά σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο, σήμερα μπήκε φουριόζος από το πρώτο λεπτό.

Είδα και πάλι αυτό που επισημαίνω σε κάθε παιγνίδι -μέχρι και σε εκείνα που ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός κι έχανε- πως η ομάδα παραμένει προσηλωμένη στο παιγνίδι της, ακόμα κι αν φτάνει στο τέλος και βλέπει να μην έχει κατακτήσει εκείνο που επιθυμεί.

Στο φετινό ΠΑΟΚ οι γιόμες, το ποδόσφαιρο φουστανέλας και οι κινήσεις απελπισίας αποτελούν απαγορευμένο είδος, γιαυτό και παραμένει η πιο αξιόπιστη ομάδα του πρωταθλήματος.

Φύγαμε με τρίποντο από μια δύσκολη έδρα και σβήσαμε έναν ακόμα αντίπαλο, πριν το καθοριστικό ραντεβού της 25ης Φλεβάρη με τον Ολυμπιακό, γιατί κακά τα ψέματα, όσο περνάει ο χρόνος φαίνεται πως αν όχι όλα, τα περισσότερα εκεί θα κριθούν.

ΥΓ. Τώρα που το θυμήθηκα, η πρόθεση του Θάνου αποδεικνύεται από το χρονικό σημείο που έδωσε το πέναλτι, είναι κανόνας πως όταν ο διαιτητής θέλει να ευνοήσει κάποιον επιτρέπει το βόλεϊ μέσα στην περιοχή και περιμένει τη φάση του 86…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ