Οι άνθρωποι στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης είναι πλέον επικίνδυνοι!

Οι άνθρωποι στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης είναι πλέον επικίνδυνοι!

Ξεπερνάει κάθε λογική η απόφαση της ΕΠΟ να στείλει τους διεθνείς μας στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και όρια στην κατάντια…

Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της κατάντιας. Όλα αυτά τα χρόνια με την ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο έχουμε ζήσει απίστευτα πράγματα που σε αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τα είχαμε ζήσει ποτέ. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ της κατάντιας η ΕΠΟ της… εξυγίανσης και δεν υπάρχει λόγος τώρα να αρχίσω να απαριθμώ όλα όσα έχουν συμβεί. Θα μας πάρει η νύχτα…

Είναι άλλο όμως η ανικανότητα, άλλο να ακολουθείς εντολές από τα «αφεντικά» και τους «δικούς σου» και άλλο να θέτεις σε κίνδυνο την υγεία αθλητών! Γιατί με την απόφαση της ΕΠΟ να στείλει την Εθνική μας στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα τους «δικούς της» Ιβάν Σαββίδη θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των διεθνών λειτουργώντας «δουλικά» για άλλη μια φορά. Οι άνθρωποι στην ΕΠΟ πλέον εκτός από ανίκανοι για τα βασικά είναι και επικίνδυνοι!

Δεν βρέθηκε κανείς να τους σφυρίξει πως στη Θεσσαλονίκη το λοκνταουν έχει ξεκινήσει πριν το γενικό, πως 1 στους 3 πλέον βρίσκεται με κορωνοϊό, πως είναι η πιο επιβαρυμένη περιοχή σε όλη την χώρα; Καλά, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Γραμμένος από την Θεσσαλονίκη δεν είναι; Δεν ξέρει τι γίνεται στην πόλη του; Τόσο… ταγμένοι, τόσο άσχετοι και τόσο επικίνδυνοι;

Η σημερινή εξέλιξη, με το ολικό λοκντάουν που αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί τον υπέρτατο διασυρμό της ΕΠΟ που χθες διάλεξε την πόλη της Μακεδονίας ελαφρά την καρδία.

Αφού διασύρθηκαν από την ΟΥΕΦΑ «τρώγοντας πόρτα» για την Ριζούπολη που μας έλεγαν ότι έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές όταν το «αφεντικό» του νότου ήθελε να γίνει εκεί ο τελικός του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (αλήθεια η ΕΠΟ έχει να πει κάτι για αυτό; Μήπως οι… φωστήρες που το υποστήριζαν με θέρμη;) δεν είχαν ούτε την ευθιξία να σκεφτούν πρώτα την υγεία των αθλητών και να δηλώσουν ως έδρα για το ματς με την Σλοβενία την πιο ασφαλή που μπορεί να υπάρχει αυτή την εποχή, στη χώρα. Να ρωτούσαν τους ειδικούς που είναι καλύτερα τα πράγματα με τον κορωνοϊό, να έβλεπαν αν υπάρχει γήπεδο σε εκείνη την περιοχή με προδιαγραφές ή τελοσπάντων όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτή.

Τι λέω τώρα ε; Ψιλά γράμματα για την ΕΠΟ της… εξυγίανσης, για τους βλαχοδήμαρχους που έφεραν τις «Κυριακές πίσω» και όλες τις σχετικές ανοησίες που ακούστηκαν και γράφτηκαν για να δικαιολογήσουν τον στραγγαλισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου που ακολούθησε απλά και μόνο για να πάρει κανα πρωτάθλημα και κανένας άλλος από τους στερημένους χρόνια.

Άντι να κάνουν τα βασικά, αντί να πουν στην τελική ότι αφού είναι στην Αθήνα η Εθνική, να φύγει για Μολδαβία και να γυρίσει ξανά στη βάση της και να παίξει στο Περιστέρι που έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές αποφάσισαν να στείλουν την Εθνική στη Θεσσαλονίκη. Σηκώνεις τα χέρια ψηλά… Δεν θα πω για το προφανές βεβαίως, πως όλη αυτή η ταλαιπωρία της Εθνικής από την μέρα που η… εξυγίανση «κατέλαβε» το ελληνικό ποδόσφαιρο οφείλεται μόνο και μόνο στο γεγονός ότι τα «αφεντικά» και οι υπηρέτες του δεν ήθελαν το Καραϊσκάκη, δεν ήθελαν την παραμικρή εμπλοκή του Ολυμπιακού που άλλωστε είχαν ως απώτερο σκοπό να καταστρέψουν με κάθε τρόπο.

Από τότε η Εθνική είναι χωρίς έδρα. Έτσι γιατί το θέλουν οι… Γραμμένοι. Γιατί απλά δεν τους ένοιαζε η Εθνική αλλά να γίνουν τα χατίρια. Η Εθνική που θα πήγαινε επαρχία και Τούμπα, αλλά πήγε στο ΟΑΚΑ, που θα πήγαινε στο Παγκρήτιο αλλά πήγε στο ΟΑΚΑ, που θα πήγαινε στη Ριζούπολη που μας έλεγαν ψευδώς οι… εξυγιαντές πως έχει ευρωπαϊκή άδεια και την στέλνουν στη Θεσσαλονίκη που περνάει το δράμα της με τον κορωνοϊό. Και έτσι λίγες μέρες πριν το καθοριστικό ματς με την Σλοβενία κανείς δεν ξέρει που θα παίξει η Εθνική. Συγχαρητήρια Γραμμένε, Γραμμένοι, «αφεντικά» και υπηρέτες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ