Ολυμπιακός: Όλα στη σωστή τους διάσταση…

Ολυμπιακός: Όλα στη σωστή τους διάσταση…

Το φιλικό με τον Ατρόμητο, τα πέντε γκολ, η ουσία για τον Μαρτίνς και η επόμενη μέρα

Δεν είναι να χάνεις ούτε σε φιλικό. Πόσο δε μάλιστα να δέχεσαι πέντε γκολ. Δεν θα… πανηγυρίσει λοιπόν κανείς που ηττήθηκε σε ένα φιλικό, δεν θα τα «βάψει μαύρα» και από την άλλη. Όλα χρειάζεται να μπαίνουν στην σωστή τους διάσταση. Μιλάμε άλλωστε για ένα φιλικό που δεν είχαμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε. Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στον Ρέντη είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με νέα πρόσωπα, βλέπε Τιάγκο Σίλβα, με πιτσιρικάδες σε σημαντικές θέσεις όπως ο Χριστοφιλόπουλος στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον ανέτοιμο Μπα που έχει χάσει έδαφος ταλαιπωρημένος από τον κορωνοϊό και με αλλαγές από το 60΄ και μετά που αλλοίωσαν ακόμη περισσότερο την ομοιογένεια που έτσι και αλλιώς δεν ήταν και η καλύτερη όπως καταλαβαίνουμε όλοι βλέποντας την ενδεκάδα.

Όλα τα παραπάνω είναι μια πραγματικότητα, δεν αναφέρονται απλά για να δικαιολογήσουν την πεντάρα από τον Ατρόμητο. Ξαναλέω, μια ήττα όπου και να έρθει, ειδικά αν είναι βαριά, δεν αρέσει. Όπως είναι λογικό να μην άρεσε και στον Μαρτίνς. Άλλο αυτό όμως και άλλο να πάμε σε υπερβολές και… συμπεράσματα μόνο και μόνο από το αποτέλεσμα.

Ο Μαρτίνς μέσα από το δυνατό φιλικό με τον Ατρόμητο, που θυμίζω πως πριν λίγο καιρό για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 4-0, ήθελε να τσεκάρει συγκεκριμένα πράγματα. Να δει για πρώτη φορά τον Τιάγκο Σίλβα με την ομάδα, να βάλει ακόμη πιο γερά στο κόλπο τον Μπρούμα που δείχνει έτοιμος για να πάρει τη φανέλα του βασικού στα μεγάλα ματς που έρχονται, να πάρει ένα ακόμη παιχνίδι με την ομάδα ο Πέπε, να αγωνιστεί ο Σουντανί που ψάχνει συμμετοχές, έστω και σε φιλικούς αγώνες.

Ο Μαρτίνς είδε αυτά που ήθελε, είδε και αυτά που δεν θα ήθελε να δει και πάνω σε όλα αυτά θα προχωρήσει την προετοιμασία του για τα ματς που έρχονται. Τα επίσημα ματς, αυτά που μετράνε όλα, τα σημαντικά. Κρατώντας αυτά που πρέπει από το φιλικό με τον Ατρόμητο που «στράβωσε» από νωρίς αναφορικά με το αποτέλεσμά του με την απίθανη γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου.
Ο Μαρτίνς κρατάει αυτά που πρέπει βλέποντας την ουσία και την σωστή διάσταση των δεδομένων και προχωράει για ένα καυτό διάστημα που θα κρίνει τα πάντα στην Ευρώπη και θα δώσει στίγμα στο πρωτάθλημα.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι να γυρίσουν όλοι οι διεθνείς υγιείς. Και να είναι διαθέσιμοι για τα ντέρμπι που ξεκινούν από το επόμενο Σάββατο. Να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασία, να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούν όσοι βρίσκονται στο Ρέντη και να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις που τον περιμένουν.
Όλα τα υπόλοιπα γύρω από το φιλικό με τον Ατρόμητο είναι να είχαμε να λέγαμε. Για τις εντυπώσεις μόνο, για τον ντόρο και τίποτα παραπάνω. Αυτά που πρέπει να κρατήσει και αυτά που πρέπει να αλλάξει τα ξέρει καλά ο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ