Ολυμπιακός : Και 11 να μείνουν θα παλέψουν!

Ολυμπιακός : Και 11 να μείνουν θα παλέψουν!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Όλα μαζεμένα, με την Σίτι να περιμένει. Ο Μαρτίνς όμως έδειξε τον δρόμο που θα ακολουθήσουν όσοι ερυθρόλευκοι παίξουν.

Όλα μαζεμένα. Στο πιο δύσκολο διάστημα της σεζόν, έως τώρα, την ώρα που ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει συνεχόμενα, δύσκολα και κρίσιμα ματς. Με τα προβλήματα να αυξάνονται μέρα με την μέρα αντί να μειώνονται.
Πραγματικά απίστευτο, πρωτόγνωρο αυτό που ζουν στο Ρέντη, αυτό που καλείται να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Χωρίς προπόνηση, με 6 βασικές απουσίες κατέβασε την ομάδα του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και νίκησε. Κάποιοι που δεν κατανοούν τα βασικά του ποδοσφαίρου, γκρίνιαζαν γιατί ο Ολυμπιακός δέχθηκε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο από τον αιώνιο του αντίπαλο.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει απέναντι του την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι που έρχεται στο Καραϊσκάκη για να ξεμπερδεύει με τον όμιλο, να νικήσει και να «καθαρίσει» πρόκριση και πρωτιά. Έρχεται «αγριεμένη», «τσαλακωμένη» από το κάκιστο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, θέλοντας να αλλάξει ρότα με αρχή τον… Ολυμπιακό. Δεν το λες και ευχάριστη συγκυρία για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Με τον Μαρτίνς αντί να ελπίζει σε επιστροφές να μετράει νέες απώλειες. Έξω και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς με κορωνοιό, πληρώνοντας ξανά ο Ολυμπιακός ακριβά τα ταξίδια με τις εθνικές ομάδες. Θυμίζω, τρία κρούσματα είχε η εθνική Σερβίας στην τελευταία διακοπή.

Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Ραφίνια με το πρόβλημα στον αστράγαλο να μην τον αφήνει να ηρεμήσει. Αν δεν παίξει και ο Βραζιλιάνος ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει 8 σοβαρές απουσίες. Θα κληθεί να παίξει ο Ανδρούτσος βασικός ως δεξί μπακ, να πάει ο Ντρέγκερ αριστέρα, μια και ο Μαρτίνς δεν δείχνει να πηγαίνει σε τριάδα στην άμυνα. Θα χρειαστεί να παίξει με ένα καθαρό εξτρέμ, τον Καμαρά σε ρόλο ακραίου και τον Πέπε να μπαίνει στην τριάδα του άξονα. Με τον Φορτούνη ξανά ως επιθετικό.

Και όλα αυτά απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πολλοί θα «κρύβονταν» πίσω από αυτά τα τεράστια προβλήματα. Όχι ο Μαρτίνς, όχι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Και 11 να μείνουν θα παλέψουν! Θα δώσουν ότι μπορούν για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες είναι λίγες, όμως θα παίξουν για όσες τους απομένουν. Η πρόκληση άλλωστε παραμένει τεράστια για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ