Όταν ο Φορτούνης το παίρνει πάνω του…

Όταν ο Φορτούνης το παίρνει πάνω του…

Εννοείται πως ο κόσμος του Ολυμπιακού συζητάει για τη νίκη περίπου όσο συζητάει και για την εμφάνιση του Μάριου Βρουσάι…

Ντέρμπι πρωτοπόρων ήταν. Ασυνήθιστο για τον Αρη αλλά ήταν. Κι είναι αλήθεια πως η ομάδα του Μάντζιου έπαιξε όσο μπορούσε καλύτερα για να πετύχει τον αντικειμενικό της σκοπό και να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή. Το πάλεψε ο Αρης αλλά δεν τα κατάφερε γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Κι όταν ο Αρης έπαιρνε σποραδικά την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε πρόβλημα στο ανοικτό γήπεδο.

Εκεί οι ερυθρόλευκοι του δημιούργησαν μεγάλα πρόβλημα άσχετα να δεν αξιοποιήσαν τις ευκαιρίες που είχαν να διευρύνουν το σκορ και να μην ζοριστούν στο τέλος του ματς. Εννοείται πως ο κόσμος του Ολυμπιακού συζητάει για τη νίκη περίπου όσο συζητάει και για την εμφάνιση του Μάριου Βρουσάι. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές πως ο… αγνός και τίμιος γαύρος γουστάρει να βλέπει παίκτες που βάζουν την μπάλα κάτω και ξεπερνούν τους αντιπάλους τους.

Ο 22χρονος επιθετικός το έκανε στο σχετικά λίγο χρονικό διάστημα της συμμετοχής. Σε μια φάση άφησε πίσω του τέσσερεις αντιπάλους με ντρίπλες και προσποιήσεις εξάπτοντας την περιέργεια των οπαδών της ομάδας που θέλουν να τον δουν να κάνει τα ίδια σε παιχνίδια που θα έχει εξασφαλίσει μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο Βρουσάι είναι θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς.

Κι ο Φορτούνης με τον Μπουχαλάκη είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους. Το να δώσει δυο ασίστ ο διεθνής χαφ δεν είναι δα και κάτι πρωτόγνωρο. Το να γυρίζει πίσω, να κάνει τάκλιν και να σταματά τις αντεπιθέσεις του Α4ρη είναι θέμα και μάλιστα μεγάλο. Ο Φορτούνης βρίσκει τον εαυτό του, βάζει νέα πράγματα στο παιχνίδι του και δείχνει ότι είναι έτοιμος να το πάρει πάνω του όπως έκανε πρόπερσι. Ηδη καταγράφει πέντε ασίστ σε εφτά παιχνίδια.

Ο Αντρέας Μπουχαλάκης δεν είναι παιδί που γυρεύει να πάρει ρεβάνς. Κάνει κάθε φορά αυτό που μπορεί. Ακόμα κι όταν κάνει λάθη αυτά γίνονται στην προσπάθεια που κάνει να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνει πριμαντόνα. Ακόμα κι να σύντομα ξαναπετύχει δυο γκολ. Του αξίζει όμως παραπάνω σεβασμός από μια μερίδα οπαδών που τον πιάνει πάντα στο στόμα της όταν η ομάδα στραβοπατάει και εννοεί να τον αγνοεί όταν έρχονται τα καλά αποτελέσματα.

Τώρα που έβαλε και τα δυο γκολ της νίκης δεν σήκωσε τη μύτη ψηλά και απόφυγε να βγάλει το άχτι του. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι τον στήνουν στον τοίχο κάθε φορά. Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Αρη παλικαρίσια και με σχετική άνεση. Γράφω σχετική διότι πρόβλημα δημιούργησε μόνος του στο εαυτό του. Δείτε τι κάνει ο Σισέ στη φάση πριν από το γκολ του Μπερτόλιο και θα καταλάβετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ