Για να πάρει ο Μανθάνο το… μάθημά του!

Για να πάρει ο Μανθάνο το… μάθημά του!

Το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν πως στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών που είχε ο ίδιος δημιουργήσει με την εμφάνισή του στο πρώτο.

Τα θέματα είναι ξεχωριστά και δεν είναι σωστό να τα μπερδεύουμε. Η αξιολόγηση της γενικότερης εμφάνισης του Ολυμπιακού στο Βελοντρόμ πρέπει να γίνει με ψυχραιμία και χωρίς να εμφιλοχωρεί σε αυτή η… εμφάνιση του διαιτητή Μανθάνο. Ο Ολυμπιακός, σαν ποδοσφαιρικός οργανισμός έχει να ασχοληθεί με τα σφυρίγματα και τα… VARέματα κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος…

Δεν είναι εκτός πραγματικότητας ότι οι ερυθρόλευκοι μοιάζουν αποσυνάγωγοι σε ότι αφορά τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν οι διαιτητές στην Ευρώπη. Συχνά-πυκνά σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάζουμε ότι το πρόβλημα ξεκινά από τον Θόδωρο Θεοδωρίδη στην ΟΥΕΦΑ. Νομίζω ότι η συζήτηση αυτή δεν έχει κανένα νόημα. Δεν εγκαταστάθηκε χτες στην Ελβετία ο κ. Θεοδωρίδης κι αν ήταν να κάνει κάτι θα είχε κάνει. Επίσης , ό,τι ήταν να κάνει το έκανε…

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό ημίχρονο στο Βελοντρόμ και στο δεύτερο δεν το επανέλαβε. Για λόγους που το δικός μας γυμνό μάτι δεν είναι σε θέση να δει οι ερυθρόλευκοι έριξαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έδωσαν το δικαίωμα στην Μαρσέιγ να αναθαρρήσει και να του δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Όχι πολλά αλλά ενδεικτικά της ανορεξίας των ερυθρόλευκων να πείσουν και να κλέψουν μπάλες στη μεσαία γραμμή.

Σε ένα νερόβραστο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο οι Γάλλοι έβγαλαν λιγότερες τελικές από όσες κατάφεραν να βγάλουν στο πρώτο, πέτυχαν δυο γκολ από πέναλτι του έδωσε ο Μανθάνο και βρέθηκαν καβάλα στο άλογο. Το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν πως στο ημίχρονο αυτό παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών που είχε ο ίδιος δημιουργήσει με την εμφάνισή του στο πρώτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τελικές του Ολυμπιακού ήταν λίγο πριν τη λήξη με το σουτ του Σισέ.

Προφανώς η κούραση βάρυνε τα πόδια του Εμβιλά και του Φορτούνη των οποίων η απόδοση έπεσε κατακόρυφα. Κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στου στα δικά του χέρια. Και ισόβαθμος να τερματίσει στον όμιλο με την Μαρσέιγ περνάει ως τρίτος στο Γιουρόπα Λιγκ και συνεχίζει στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να ασχοληθεί με το τι θα κάνει η Σίτι κόντρα στη Μαρσέιγ στο Έτιχαντ. Αρκεί ο ίδιος να νικήσει την Πόρτο στο Φάληρο. Μπορεί να το κάνει στον βαθμό που δεν θα βρεθεί κάποιος άλλος Μανθάνο στο δρόμο του.

Υ.Γ Ο Βρουσάι έκανε ελπιδοφόρα εμφάνιση στην Μασσαλία. Στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα

Υ.Γ1 Οι αλλαγές λίγο πριν το τελικό σφύριγμα δεν βγάζουν ιδιαίτερο νόημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ