Ολυμπιακός : Στραβό ξεκίνημα, γλυκό φινάλε…

Ολυμπιακός : Στραβό ξεκίνημα, γλυκό φινάλε…

Ο Ολυμπιακός νίκησε δυσκολίες και αναποδιές και πλέον περιμένει το μεγάλο ματς με την Πόρτο.

Τα βήματα για την υλοποίηση των φετινών στόχων του Ολυμπιακού, πρέπει να γίνουν ένα ένα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ποτέ όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για να δουλέψει όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Κόντρα στον Βόλο, οι νταμπλούχοι αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες, αλλά και αναποδιές. Τις ξεπέρασαν και με το εμφατικό 4-1 πήραν το τρίποντο και περιμένουν πλέον τους «δράκους» της Πόρτο…

Με το… καλημέρα του ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Ντρέγκερ να βγαίνει νοκ άουτ. Ο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ραφίνια και ο αντικαταστάτης του βραζιλιάνου, έπαιξε μόλις τρία λεπτά! Αυτό και αν είναι γκαντεμιά. Συν τοις άλλοις, ο Μαρτίνς έπρεπε να καλύψει το κενό με τον Βρουσάι, χρησιμοποιώντας τον νεαρό μεσοεπιθετικό, για δεύτερη φορά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ο Μπα χάνει μονομαχία και στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει ο καταλογισμός του πέναλτι. Εάν δεν υπάρχει σπρώξιμο με το σώμα, πέναλτι δεν υπάρχει. Ο παίκτης του Βόλου βρίσκεται στο έδαφος, επειδή το ένα του πόδι, βρήκε στο άλλο…

Οι αναποδιές για τον Ολυμπιακό συνεχίστηκαν και νωρίς νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ωστόσο, η ομάδα – έστω και αν άργησε – αντέδρασε. Έχασε ευκαιρίες και με την λήξη του ημιχρόνου ισοφάρισε με το γκολ του Μασούρα.

Σημαντικό γκολ, γιατί αλλιώς πας στα αποδυτήρια με 0-1 και αλλιώς με 1-1…

Όσο στραβά ξεκίνησε το ματς, τόσο γλυκά τελείωσε για τον Ολυμπιακό. Ο Ελ Αραμπί, ο επιθετικός που τρέμουν όλες οι αντίπαλες άμυνες ανέλαβε δράση. Επιέστρεωε στα γκολ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Χατ τρικ σημείωσε ο «φονιάς», με το τρίτο γκολ, να είναι ενδεικτικό της κλάσης του (αναφέρομαι στο πλασέ). Τα τρία γκολ που πέτυχε, θα του δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς,

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Ελ Αραμπί, ειδικά τώρα που ο Χασάν είναι εκτός, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας. Και τα ματς δεν σταματάνε ποτέ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Πόρτο.

Μια αναμέτρηση, που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας. Και λέω σε τεράστιο βαθμό, γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί και με ήττα, αλλά κανείς στο λιμάνι δεν σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο.

Κέρδος τέλος για τους νταμπλούχος, ήταν και η παρουσία του Τιάγκο Σίλβα. Ο Ποετογάλος στην πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, έδειξε ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει. Και το στιλ του είναι ιδανικό για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Υ.Γ. Δεν συνηθίζουν οι προπονητές μετά από μια νίκη με 4-1 να λένε ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Και σε αυτό το κομμάτι, ο Μαρτίνς διαφέρει. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Βόλος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, χωρίς να κλειστεί και να παίξει αντιποδόσφαιρο. Απέδειξε, ότι δεν βρίσκεται από σπόντα, σε τόσο καλή βαθμολογική θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ