Ολυμπιακός : Άστραψε και βρόντηξε!

Ολυμπιακός : Άστραψε και βρόντηξε!

Αντίδραση την κατάλληλη στιγμή, για τους νταμπλούχους. Με εξαιρετική εμφάνιση, αποτελεσματικότητα και νέους πρωταγωνιστές.

Ασορτί με τον… καιρό, παρουσιάστηκαν στη Λαμία, οι νταμπλούχοι. Άστραψαν και βρόντηξαν! Δεν επηρεάστηκαν από τον άθλιο αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν (γιατί σε τέτοιο γήπεδο, όντως ήταν κατόρθωμα) σε ένα βαρύ τερέν να βάλουν την μπάλα κάτω και να ισοπεδώσουν τη Λαμία.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι γκολ πέτυχαν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, δείχνοντας ότι βρίσκουν τον καλό τους εαυτό, την πλέον κατάλληλη στιγμή. Στο σημείο, που οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τα ευρωπαϊκά ματς (με αυτά θα ασχοληθούν και πάλι τον Φεβρουάριο) και να πατήσουν γκάζι για να αποκτήσουν μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική. «Καθάρισαν» από νωρίς το ματς και δεν είχαν όρεξη για αστεία. Τρία γκολ στο πρώτο μέρος, άλλα τόσα στο δεύτερο, με έξι διαφορετικούς σκόρερ! Αριθμοί που μένουν στην ιστορία, έστω και αν αντίπαλος ήταν η ουραγός του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την αρχή έκανε ο Μπουχαλάκης , συνέχισε ο Εμβιλά με τρομερό γκολ (μπορεί να με πείτε υπερβολικό, αλλά η βολίδα θύμισε Κούμαν…) και ολοκλήρωσε για το πρώτο μέρος φυσικά ο Ελ Αραμπί. Ο «πιστολέρο» έχει βρει και πάλι τα πατήματά του και μετά το χατ τρικ κόντρα στον Βόλο, βρήκε και πάλι δίχτυα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό.

Ο Μαρτίνς με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι, μπόρεσε να ξεκουράσει παίκτες και συνάμα να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους που δεν έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Εμβιλά, Ραφίνια, Σεμέδο και Ελ Αραμπί πήραν ανάσες και στο γήπεδο είδαμε Πέπε, Σουντανί, Ανδρούτσο και Κάιπερς. Οι τρεις τελευταίοι, ήταν μέσα στα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ανδρούτσος έδωσε ασίστ στον Μασούρα, ο Κάιπερς σκόραρε με ωραία κεφαλιά, ενώ ο Σουντανί ευστόχησε σε πέναλτι και είχε και μια καλή στιγμή στο τέλος του ματς.

Οι τρεις παίκτες έδειξαν ότι μπορεί να δώσουν λύσεις. Και ο Μαρτίνς έχει αποδείξει ότι δεν ξεχνά παίκτες στην εξέδρα, αν αυτοί αρπάζουν ευκαιρίες. Τα παραδείγματα πάρα πολλά. Θα σταθώ στα πιο πρόσφατα, στον Βρουσάι και στον Τιάγκο Σίλβα.

Επίτηδες άφησα τελευταίο τον Πορτογάλο. Ο πρώην παίκτης της Φόρεστ, μετά το καλό δείγμα κόντρα στον Βόλο, έδειξε και στη Λαμία ότι τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό. Και λέω τουλάχιστον, γιατί δεν τον έχουμε δει ακόμα σε πολλά ματς. Η αρχή του πάντως, είναι άκρως ικανοποιητική…

Υ.Γ. Ήθελα να ήξερα τι λένε όλοι αυτοί που σε κάθε στραβή περιμένουν στη… γωνία τους Μπουχαλάκη και Μασούρα. Ναι, δεν είναι Τουρέ και Γκαλέτι, αλλά μιλάμε για δύο παιδία που δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Κάνουν ότι τους ζητά ο προπονητής και έχουν κερδίσει δικαιωματικά θέση στο αρχικό σχήμα. Λες και ο Μαρτίνς τους έχει ανίψια και για αυτό τους χρησιμοποιεί συνεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ