Ο Μπρούμα σταμάτησε την κουβέντα για τον… αντικαταστάτη του

Ο Μπρούμα σταμάτησε την κουβέντα για τον… αντικαταστάτη του

Επαιξε το πρώτο του 90λεπτο, έβαλε το πρώτο του γκολ, έκανε την πρώτη του ασίστ, έδειξε τι μπορεί να κάνει έστω και... ανέτοιμος. Ο Μπρούμα ξανασυστήθηκε.

Η δουλειά έγινε. Ο Ολυμπιακός, αν και μπήκε χαλαρός, σχεδόν… αφελής, στο παιχνίδι με τη Λάρισα, φιλοδώρησε με μια εντυπωσιακή 5άρα την ομάδα του Γιάννη Τάτση και έτσι παρέμεινε μόνος πρώτος στη Super League, έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με τον Μπρούμα να… ξανασυστήνεται, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής με ασίστ, γκολ και μια συνολικά πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν η «είδηση» της ημέρας. Κατ’ αρχάς, έπαιξε, μετά από σχεδόν 1,5 μήνα (20/11, 68′ κόντρα στον ΟΦΗ). Επαιξε το πρώτο του 90λεπτο με την ερυθρόλευκη. Πέτυχε το πρώτο του γκολ (79′). Εβγαλε την πρώτη του ασίστ (65′ στον Μασούρα). Εφτιαξε ένα ακόμη γκολ (40′, από δική του πάσα ο Φορτούνης δίνει την ασίστ στον Ελ Αραμπί). Και συνολικά έδειξε ότι επανέρχεται. Ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό. Και ότι αρχίζει να αισθάνεται καλύτερα.

Το σημαντικότερο; Το έκανε χωρίς να είναι ακόμη 100% έτοιμος. Είναι εντυπωσιακό, αλλά ο Μπρούμα έβγαλε το παιχνίδι με την ΑΕΛ κάνοντας… συντήρηση. Δεν είναι υπερβολή. Είναι η αλήθεια. Ο 27χρονος εξτρέμ είναι ένας πολύ αθλητικός και εκρηκτικός ποδοσφαιριστής. Αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ξεχώρισε, κυρίως γιατί έπαιξε με την εμπειρία, τον μυαλό και την ποιότητά του. Και όχι γιατί έβγαλε στο γήπεδο τα αθλητικά του χαρίσματα, τα οποία τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Μπρούμα δεν έκανε ούτε ένα σπριντ στο 100% της ταχύτητάς του. Δεν έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο την έκρηξη που δεδομένα διαθέτει. Δεν το έκανε, διότι αυτό είναι το πλάνο, ώστε να επιστρέψει έτοιμος και υγιής. Δεν φόρτσαρε, αλλά έπαιξε «όσο έπρεπε» και απέδωσε σε υψηλά στάνταρ, τόσο ώστε να βγάλει από το κάδρο την κουβέντα περί ενίσχυσης του ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση.

Με την εμφάνισή του ο Μπρούμα υπενθύμισε σε όλους ότι μπορεί να μην έχει βοηθήσει φέτος, λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισε, αλλά όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει. Τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Και από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι τον «φτιάχνουν» σωματικά από την αρχή, η νέα χρονιά αναμένεται να τον βρει καλύτερο. Υγιή, αλλά και έτοιμο στο 100%. Μια νέα μεταγραφή, που σε συνδυασμό με την εξαιρετική παρουσία του Βρουσάι το τελευταίο διάστημα, αλλάζουν την κουβέντα στο θέμα της ενίσχυσης.

Και ο Μπρούμα, αλλάζει το τσιπάκι της παρουσίας του στον Πειραιά. Την κατάλληλη στιγμή. Και όλοι, με πρώτο τον Μαρτίνς, που επέμεινε στην απόκτησή του, ελπίζουν ότι το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε κόντρα στην ΑΕΛ, θα αποτελεί, όχι την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα των εμφανίσεών του από εδώ και στο εξής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ