Κούλα μ’ ακούς; Σε ψάχνει ο Πρίγιοβιτς

Κούλα μ’ ακούς; Σε ψάχνει ο Πρίγιοβιτς

Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ πέρασε και από τους Ζωσιμάδες κερδίζοντας την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Ένα ματς που θύμισε πολύ Τούμπα, καθώς περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του Δικεφάλου ταξίδεψαν στην πόλη της Ηπείρου για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να προηγήθηκε από ένα λάθος του […]

Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ πέρασε και από τους Ζωσιμάδες κερδίζοντας την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Ένα ματς που θύμισε πολύ Τούμπα, καθώς περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του Δικεφάλου ταξίδεψαν στην πόλη της Ηπείρου για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να προηγήθηκε από ένα λάθος του δεύτερου επόπτη Μανώλη Καλφάκη με το γκολ του Πέλκα στο 9’, όμως ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

Έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος όμως είχε στο μενού του και δύο γκολ, στα 7 τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Ατρόμητο την προσεχή Πέμπτη (8/2), με τον ΠΑΣ να καταφέρνει να πετυχαίνει το γκολ της τιμής.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι πρώτος στην βαθμολογία ανοίγοντας έστω και για λίγο την διαφορά από την δεύτερη πλέον ΑΕΚ στους +2 και από τον Ολυμπιακό στους +4. Το θέμα πως θα καταφέρει να διαχειριστή αυτόν τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και μέσα στην ομάδα. Κακά τα ψέματα ο Δικέφαλος είναι αμαθής σε τέτοιες καταστάσεις. Την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογία με τον Άγγελο Αναστασιάδη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, κατάφερε να χάσει ότι είχε χτίσει. Γι’ αυτό λοιπόν χρειάζεται ηρεμία, προσήλωση και πολύ δουλειά από τους παίκτες το τεχνικό τιμ, την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο που συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στους Ζωσιμάδες ήταν ο Mr goal του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε… τα πάντα όλα. Δεν είναι μόνο τα δυο γκολ, έβγαλε ασίστ, υποδέχθηκε μπάλα, την κράτησε όταν έπρεπε, τη μοίρασε όταν έπρεπε. Για την εμφάνιση που πραγματοποίησε μέχρι και ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του έβγαλε το καπέλο του. Ο «Πρίγιο» είναι μαζί με τον Ασαριφάντ τα πιο καυτά πιστόλια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο διεθνής επιθετικός αδημονεί για τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δεν το κρύβει πως θέλει να σκοράρει και σ’ αυτά τα παιχνίδια βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε στην έδρα του, καθώς ήταν κατώτερος των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα από την ΑΕΚ. Για τους ερυθρόλευκους το πρωτάθλημα ίσως και να τελείωσε εδώ. Αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι μου έδειξε μια ομάδα χωρίς τρεξίματα, σκασμένη, αλλά και χωρίς λύσεις από τον πάγκο. Μια ομάδα καμένη που χρειάζεται να ξανά φτιαχτεί από την αρχή. Η ΑΕΚ απέδειξε πως είναι ένα σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ έχει συμπάθειες τις οποίες είδα και άκουσα μετά το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που προτιμάει να κοντραριστεί με τους κιτρινόμαυρους στη μάχη του τίτλου, αλλά και στο κυπέλλου. Καλά θα κάνουν κάποιοι ν’ αναθεωρήσουν αυτές τις απόψεις τους γιατί αργά ή γρήγορα θα φανερωθεί και στον ΠΑΟΚ το πραγματικό πρόσωπο της ΑΕΚ. Στην Τούμπα μπορεί να ξέρουν το ποίος είναι ο εχθρός τους, όμως καλά θα κάνουν να έχουν τα μάτια τους 14 και στον «φίλο» τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ