Ολυμπιακός : Εξήντα μέρες, όλη η χρονιά…

Ολυμπιακός : Εξήντα μέρες, όλη η χρονιά…

Στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι το επόμενο δίδυμο είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν και για αυτό θα ενισχυθεί η ομάδα.

Χρόνια πολλά σε όλους. Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευτυχία και όχι φυσικά τα ονόματα των… κυριών που έχουν γεμίσει το facebook (ξέρετε αυτή την φωτογραφία, με το όνομα της τέταρτης κοπέλας να αγνοείται…). Μακάρι να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που θα περάσουμε σε καραντίνα και με το νέο έτος να επιστρέψουμε στη φυσιολογική μας ζωή. Ειδικά οι άνθρωποι που έχουν χάσει την δουλειά τους και περνούν δύσκολα…

Πάλι καλά, για τα δικά μας γούστα, που συνεχίζονται τα πρωταθλήματα, γιατί δεύτερος εγκλεισμός χωρίς αθλητισμό θα ήταν σκληρό βασανιστήριο. Έστω και αν τα ματς είναι άχρωμα, χωρίς την παρουσία του κόσμου. Στο σημείο αυτό, εύχομαι να επιστρέψει σύντομα και ο κόσμος στα γήπεδα. Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος από την τελευταία φορά που τα γήπεδα στην χώρα μας είχαν θεατές…

Το κακό αυτό μαντάτο βρήκε τον Ολυμπιακό, παραμονές του αγώνα με την Γουλβς και δεν μου βγαίνει από το μυαλό, ότι αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά τα απίστευτα που ζούμε, οι νταμπλούχοι θα μπορούσαν να είχαν αποκλείσει τους Άγγλους. Με τα αν βέβαια, προκρίσεις δεν έρχονται, οπότε πάμε στα… φρέσκα κουλούρια.

Όπως γνωρίζετε και όπως έχετε διαβάσει εδώ στο 10.gr, το πρώτο δίμηνο του 2021 είναι το πιο κρίσιμο διάστημα για την πορεία της ομάδας. Σε αυτές τις 60 μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξέρουν αν έχουν «καθαρίσει» το πρωτάθλημα, αν θα συνεχίζουν στο Κύπελλο και φυσικά στα τέλη Φλεβάρη, υπάρχουν οι τεράστιες αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν.

Το… χούι μου το γνωρίζετε όλοι όσοι διαβάζετε τα μπλοκ, ή ακούτε τις εκπομπές επικοινωνίας. Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει την δυναμική να κάνει κάτι τεράστιο στην Ευρώπη και κόντρα στους Ολλανδούς, μπορεί και πρέπει να προκριθεί. Φυσικά και δεν είναι ομάδα του… πεταματού,  φυσικά και αυτοί θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη, αλλά στα δικά μου μάτια, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι πιο έμπειρη και πιο κοντά στην πρόκριση.

Για να συμβεί αυτό και να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας, είναι αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση, η οποία φαντάζει δεδομένη. Και μάλιστα δεν θα αργήσει η στιγμή, που ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτηση παίκτη, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Προσωπικά δεν με νοιάζει αν το αριστερό μπακ είναι Μολδαβός, Γάλλος, Άγγλος ή Πορτογάλος. Δεν με νοιάζει, αν θα είναι ελεύθερος, αν κοστίζει εκατομμύρια ή ένα ευρώ!  Αυτή είναι δουλειά άλλων. Αυτό που θέλω είναι αποκτηθεί παίκτης που πρώτον να μπορεί να βοηθήσει άμεσα (να μην χρειάζεται σημαντικό χρόνο προσαρμογής) και δεύτερον να θέλει να παίξει στην ομάδα και να διψά για διάκριση.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κακά τα ψέματα, περιθώρια για λάθος δεν υπάρχουν.  Και την επιλογή που θα κάνουν οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να την έχουν περάσει από κόσκινο…

Όχι μόνο του αριστερού μπακ, αλλά και άλλων στόχων που μπορεί να φορέσουν από τον Ιανουάριο τα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ