Ο Μπόλονι ξέρει τον Λαμκέλ Ζε, ξέρει και τις συνέπειες

Ο Μπόλονι ξέρει τον Λαμκέλ Ζε, ξέρει και τις συνέπειες

Ο Λάζλο Μπόλονι ξέρει καλύτερα απ' όλους την ιδιοσυγκρασία του Λαμκέλ Ζε και όμως δεν διστάζει για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Για την ποδοσφαιρική αξία του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ουδείς αμφιβάλλει. Top class παίκτης, με εξαιρετικά προσόντα, θα είχε θέση στο ρόστερ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Όμως, δεν έχει εξαιτίας του χαρακτήρα του. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ είναι ιδιόρρυθμος, τσακώνεται συχνά και δεν συμπεριφέρεται επαγγελματικά.

Όλα αυτά τα ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής δούλεψε με τον Λαμκέλ Ζε στην Αντβέρπ, τον αξιοποίησε αλλά και τον… στόλισε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Δημοσίως, με χειρότερα λόγια από αυτά που επιφύλαξε για τον Λούκας Βιγιαφάνιες μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τη συνεργασία τους στο Βέλγιο, ο Λάζλο Μπόλονι χαρακτήρισε τον Λαμκέλ Ζε τοξικό. Είχε υποστηρίξει ότι δεν συμμετέχει ούτε στο 20% των ασκήσεων. Τον προέτρεψε δημόσια να συμπεριφερθεί ως ενήλικας. Τον αποκάλεσε μεγάλο πρόβλημα. Και πολλά άλλα…

Συνεπώς, τι έχει να κερδίσει ο Μπόλονι με την έλευση του Καμερουνέζου στο «Γεώργιος Καλαφάτης»; Προφανώς ο Ρουμάνος πιστεύει ότι τα οφέλη από τον δανεισμό του 26χρονου επιθετικού σε σχέση με τις ζημιές, θα είναι μεγαλύτερα. Ασφαλώς, πρόκειται για μία προσωπική εκτίμηση που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί στο γήπεδο.

Περαιτέρω, είναι υποχρέωση μας να επισημάνουμε το μεγάλο ρίσκο που παίρνει ο Μπόλονι με την εισήγηση της απόκτησης ενός χαρισματικού αλλά εκρηκτικού χαρακτήρα και την προσθήκη του στα προβληματικά αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Το μείγμα που θα… ανακατευτεί θα έχει τις ιδιότητες του ΤΝΤ και ενδέχεται να… ανατινάξει τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπόλονι είναι έμπειρος και θα έχει υπολογίσει τον κίνδυνο. Ειδικά για μία θέση στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις: Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ και υπό προϋποθέσεις, Βιγιαφάνιες. Ενώ περιμένει και ο ταλαντούχος Εμμανουηλίδης. Όλα αυτά τα αναλογίζεται ο Μπόλονι και για αυτό μεγαλώνει η απορία: γιατί επιμένει τόσο στον Λακμέλ Ζε;

Την απάντηση τη ξέρει αυτός, ο Πιέρ Ντρεοσί και ο Λαμκέλ Αλαφούζος, ο οποίος θα πληρώσει τον λογαριασμό για τον Καμερουνέζο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ