Άρης : Κινήσεις ουσίας και όχι εντυπώσεων

Άρης : Κινήσεις ουσίας και όχι εντυπώσεων

Οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται βάση προγραμματισμού προκειμένου να ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ τους ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, η ενότητα αλλά και η ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του είναι οι βασικές αιτίες της εξαιρετικής μέχρι τώρα πορείας του Άρη.

Οι επιλογές που έγιναν την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ήταν πολύ καλές και σε συνδυασμό με την παραμονή κομβικών παικτών, δημιούργησαν ένα πολύ καλό σύνολο. Μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Ο Άκης Μάντζιος είναι αυτός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το υλικό που του δόθηκε. Με τον Άρη, πάντως, να αφήνει να διαφανεί οτι μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι ειλημμένη η απόφαση να ενισχυθεί ο Άρης με δύο-τρεις κινήσεις στην περίοδο του Ιανουαρίου και να μπεί ακόμα πιο δυνατός στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ξεκάθαρη, έπισης, όμως και η φιλοσοφία πάνω στην οποία θα κινηθούν οι άνθρωποι της ομάδας. Θα αποκτηθούν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο τον Άρη. Με απλά λόγια, δεν θα γίνουν μεταγραφές απλά για να γίνουν.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Ιωάννου. Ο Κύπριος αμυντικός θεωρείται μια εξαιρετική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ένας παίκτης που αξίζει να αποκτηθεί με βάση την ηλικία του και τις παραστάσεις που έχει, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.

Σε οτι αφορά τον επιθετικό, οι άνθρωποι του Άρη φαίνεται οτι δεν βιάζονται ιδιαίτερα. Εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Με χαρακτηριστικά διαφορετικά από τους Λόπεθ και Μάνο. Εξετάζεται η περίπτωση του Γκερέιρο (αλλά μόνο με ελεύθερη μεταγραφή), ενώ στην λίστα βρίσκονται και άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές.

Αυτές θα είναι, πιθανότατα και οι κινήσεις που θα κάνει ο Άρης την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκτός και αν βρεθεί κάποια εξαίρετική περίπτωση. Η αν ο Θόδωρος Καρυπίδης, αποφασίσει για να κάνει κάποια μεταγραφή έκπληξη, από αυτές που αρέσκεται κάθε χρόνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ