Όταν οι άλλοι ανακουφίζονται με καχεκτικές νίκες, αυτός μοιράζει τεσσάρες 

Όταν οι άλλοι ανακουφίζονται με καχεκτικές νίκες, αυτός μοιράζει τεσσάρες 

Οι «ερυθρόλευκοι» επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους αντιπάλους τους. Τα βάζουν με το τσουβάλι τα τρώνε με το σταγονόμετρο και σπάνε το ένα ρεκόρ με μετά το άλλο.

Υπάρχει ένα ερώτημα. Αν ο Ολυμπιακός με δυο καλά δεκάλεπτα βάζει τέσσερα γκολ, με δυο καλά ημίχρονα που θα σταματάει το κοντέρ; Ποιος άραγε, μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Θα είχε ενδιαφέρον να δώσουν πρώτοι την απάντηση εκείνοι που θεωρούν πως φέτος δεν είναι η χρονιά του Μαρτίνς και δεν του πιάνουν όλα όσα σχεδιάζει και επιλέγει. Τέλος πάντων ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου τη φέρει. Από πού και πως θα το φας. 

Μέχρι τώρα δεν ήταν μέσα στο ρεπερτόριο οι στημένες φάσεις. Να που ο Βαλμπουενά ανάλαβε δράση και με διαφορετικούς τρόπους έχρισε σκόρε τον Σεμέδο και τον Καμαρά. Οι ερυθρόλευκοι φάνηκε ότι είχαν καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Φαινόταν γιατί για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο, έκαναν διαχείριση και δεν πατούσαν το πόδι στο γκάζι. Κι εκεί που νόμιζες ότι τα ματς σβήνει, ήρθε ο Φορτούνης και του έβαλε φωτιά. 

Μπήκε για μισή ώρα, πήρε μπροστά στα τελευταία είκοσι λεπτά και αντί για δυο, το κοντέρ έγραψε άλλα δύο. Κι έμειναν απορημένοι στον Αστέρα να κοιτάζουν το τελικό αποτέλεσμα όπως απορούν όλοι οι καλόπιστοι όταν θέτουν το ερώτημα που υποβάλλαμε στην αρχή του κειμένου. Ένας κυνικός Ολυμπιακός με πληθώρα λύσεων και διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά. Τέσσερα γκολ από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες και ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν ο Ελ Αραμπί. Από πού να προφυλαχτείς και πώς να το κάνεις

. Αυτά είναι προβλήματα που στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να τα θέτει μόνο η ομάδα του Μαρτίνς και μάλιστα να τα κάνει τόσο δύσκολα που παραμένουν άλυτα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Η επίλ7υσήτηους είναι πολύ δύσκολη γιατί ο προπονητής κάθε αντίπαλης ομάδας δεν ξέρει από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει. Γύρισε ο Βαλμπουενά , δυο ασίστ, βγαίνει αυτός το βάζει απευθείας ο Φορτούνης. Δεν σκοράρει ο Ελ Αραμπί, κάνει τη δουλειά ο Μπρούμα που παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τον εαυτό του.

 Τώρα στο κόλπο μπαίνει και ο Ρέαμπτσιουκ. Αύριο-μεθαύριο, ποιος ξέρει αν θα μπει και κανείς άλλος. Οι ερυθρόλευκοι επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους αντιπάλους τους. Τα βάζουν με το τσουβάλι τα τρώνε με το σταγονόμετρο και σπάνε το ένα ρεκόρ με μετά το άλλο. Η υπεροπλία που διαθέτουν τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Κι εκεί που οι άλλοι ανακουφίζονται μα καχεκτικές νίκες οι ερυθρόλευκοι μοιράζουν τριάρες και τεσσάρες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ