Άρης : Ο μόνος που διεκδικεί τον τίτλο από τον Ολυμπιακό

Άρης : Ο μόνος που διεκδικεί τον τίτλο από τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Άρης ήταν σοβαρός στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Λαμία.

Ένα αποτέλεσμα που αν παίξουν άλλες δέκα φορές σε κανονικές συνθήκες και όχι σε λασπωμένο αγωνιστικό χώρο δεν πρόκειται να ξανάρθει.

Επιστρέφοντας στον αγώνα με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης θα μπορούσε να καθαρίσει πολύ πιο εύκολα την υπόθεση νίκη.

Εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε, η ομάδα του Άκη Μάντζιου δημιούργησε και έχασε τρείς τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Είχε απόλυτο δίκιο ο προπονητής του Άρη. Η ομάδα βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς. Είναι διαστήματα μέσα στις αναμετρήσεις που χαίρεσαι να βλέπεις το ποδόσφαιρο που παίζει.

Αυτη τη στιγμή, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό..Οχι μόνο γιατί βρίσκεται πιο κοντά βαθμολογικά στην ομάδα του Μαρτίνς, αλλά και με βάση την εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης έχει στρογγυλοκαθίσει στη δεύτερη θέση και όλα δείχνουν ότι το πιο πιθανό είναι να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του τις επόμενες αγωνιστικές.

Ο Άρης συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό και να απογοητεύει και να γεμίζει πίκρα όσους χαμογέλασαν μετά την ήττα από την Λαμία.

Δυστυχώς, όμως, γι αυτούς, το χαμόγελο αυτό πάγωσε σήμερα, καθώς ο Άρης έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες.

Απέναντι σε μια δυνατή και καλά οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Βόλος τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Άρης όμως ήταν πολύ καλύτερος και δεν του επέτρεψε να φανεί.

Είναι πολύ σημαντικό οτι η ομάδα έχει καταφέρει να κρατήσει για ένατη φορά στο πρωτάθλημα το μηδέν στην άμυνα της. Γιατί με την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικα, θα πετυχαίνει γκολ.

Κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι, αλλά στον Άρη δείχνουν να το απολαμβάνουν. Και με το δίκιο τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ