Ολυμπιακός : Ούτε για αστείο…

Ολυμπιακός : Ούτε για αστείο…

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο απόψε στο Αγρίνιο. Για πολλούς λόγους. Στο χέρι του είναι να το κάνει εύκολο, να συνεχίσει το σερί και να διατηρήσει την απόγνωση των αντιπάλων του..

Είναι η καλύτερη περίοδος, δεν ξέρω αν το νοιώθετε. Μπορεί βεβαίως να γίνεται ακόμη καλύτερη. Ιδανική, σε τέτοιο βαθμό που τέλη Ιανουαρίου να έχει… σχολάσει ο γάμος και να ασχολούμαστε με τα ματς με την Αιντχόβεν.

Και να έχει την πολυτέλεια ο Πέδρο Μαρτίνς να αφοσιωθεί στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με την ίδια ορμή που έχει εδώ και περίπου ένα μήνα «σαρώνοντας» στο διάβα του.

Μετά το… 7-0 με ΑΕΚ και Αστέρα απόψε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο. Μην κοιτάτε τον βαθμολογικό πίνακα. Κοιτάξτε τα τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού που δείχνουν πως είναι μια ομάδα που θέλει τεράστια προσοχή.

Παλεύει για να σωθεί, έχει καλές μονάδες, ο Δέλλας την σουλούπωσε γρήγορα και απόψε θα παίξει τα ρέστα του για να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό. Για αυτό δεν πρέπει ούτε για αστείο να υπάρξει χαλάρωση στην ομάδα.

Το έχουν καταλάβει άλλωστε όλοι, απ τον πιο παλιό έως τον… Ρέαμπτσιουκ πως στην Ελλάδα της «εξυγίανσης» για να πάρει αυτό που αξίζει ο Ολυμπιακός χρειάζεται να «ματώσει». Σκεφτείτε απλά πως αυτό το +10 από τον ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο αν δεν υπήρχαν οι… μάγοι με τα δώρα για τον δικέφαλο. Το ζητούμενο όμως δεν είναι τι κάνουν οι άλλοι, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Το ζητούμενο είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός καθώς η διαφορά του από όλους τους υπόλοιπους είναι πολύ μεγάλη. Είναι στο χέρι του να τους «τελειώσει» όλους μια και καλή.

Μέχρι να πάει στην Τούμπα όμως για το πρώτο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την πρώτη ευκαιρία να τον αποτελειώσει επιβάλλεται να βρίσκεται στο +10. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να νικήσει απόψε ένα δύσκολο ματς που μόνο ο ίδιος με την απόδοση του μπορεί να το κάνει εύκολο.

Ένας Ολυμπιακός που θα είναι διαφορετικός έχοντας πολλά νέα πρόσωπα αλλά αυτό δεν πρέπει να τον επηρεάσει.

Όλοι όσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό πρέπει να αξίζουν να φοράνε την φανέλα του. Και ματς σαν τα αποψινά θα πρέπει να κατακτώνται, με παίκτες που παίρνουν την ευκαιρία και οφείλουν να τα δώσουν όλα για να δείξουν στον Μαρτίνς ότι μπορεί να τους υπολογίζει στα βασικά του «όπλα».

Το τρίποντο απόψε στο Αγρίνιο μπορεί να αποδειχθεί το πιο σημαντικό σε αυτή την πορεία του Ιανουαρίου.

Υ.Γ. Η επιστροφή του Χασάν ήταν το πιο ωραίο νέο εδώ και εβδομάδες. Ο Αιγύπτιος πέρασε μεγάλη περιπέτεια αλλά αποδείχτηκε «ταύρος». Υγεία να εχει ο άνθρωπος πάνω απο όλα, αξία ποδοσφαιρική έχει και μας το έχει δείξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ