Άρης : Έγινε ο «Κοίτα πως κερδίζουν αυτοί»

Άρης : Έγινε ο «Κοίτα πως κερδίζουν αυτοί»

Ο Άρης κάνει το ίδιο που σχολίαζε την περσινή αγωνιστική περίοδο μερίδα του κόσμου του για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Προσωπικά το είχα πει κάποιες φορές στο περσινό πρωτάθλημα. Δεν ήμουν φυσικά ο μόνος. Θυμάμαι, μάλιστα, αρκετούς από αυτούς που αναφέρονται στην αγωνιστική εικόνα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, να φέρνουν ως παράδειγμα τον Απόλλωνα Σμύρνης. Να γράφονται σχόλια επί σχολίων, σε ιστοσελίδες και να ακούγονται διάφορα σε ραδιόφωνα.

«Κοιτάξτε πώς κερδίζουν αυτοί. Έτσι παίρνουν άνοδο από την Football league, δεν είναι η κατηγορία για φρου φρου και αρώματα». Ο λόγος για τον Απόλλωνα Σμύρνης που είχε πάρει και αυτός αρκετά παιχνίδια στις καθυστερήσεις και τερμάτισε αήττητος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αυτό ακριβώς κάνει ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Βάζοντας απόλυτη κυνικότητα στο παιχνίδι του σε βάρος της ποιότητας και του θεάματος. Πολλές φορές σε εκνευριστικό βαθμό. Με μια σημαντική διαφορά. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν είχε απέναντι της αυτά τα λάθη της διαιτησίας.

Αυτό, μάλιστα, που φέρναμε ως παράδειγμα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, τώρα το κατακρίνουμε; Σε κανέναν δεν αρέσει να φεύγει ξεφυσώντας από το γήπεδο και να φτάνουν οι σφυγμοί του στο 200. Απόλυτα κατανοητό. Μην το πάμε, όμως, στο άλλο άκρο. Μην μπαίνουμε απέναντι στην ομάδα και παρακαλάμε να γκελάρει για να αισθανθούμε δικαιωμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ