Ο Ραντόνια δεν είναι (ακόμα) Μιτάι και θα είναι «έγκλημα» να μην αποκτηθεί δεξιός μπακ

Ο Ραντόνια δεν είναι (ακόμα) Μιτάι και θα είναι «έγκλημα» να μην αποκτηθεί δεξιός μπακ

Ο νεαρός Βόσνιος έχει καλά στοιχεία και περιθώρια εξέλιξης, αλλά θα «καεί» αν μπει από φέτος στο rotation λόγω αδυναμίας στα μεταγραφικά ή οικονομικής πολιτικής

Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εγώ, στο ματς με τον Απόλλωνα είχα στραμμένα τα μάτια μου στον Βεντάντ Ραντόνια. Ο νεαρός Βόσνιος μπακ έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ και με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τώρα στην ομάδα για την εν λόγω θέση, αυτή η συμμετοχή είχε τη σημασία της.

Ο Ραντόνια έδειξε πως είναι ένας παίκτης με ταλέντο και προοπτική. Θέλει όμως πολλή δουλειά για να αποτελέσει μια μονάδα πάνω στην οποία θα στηριχθούν οι Κιτρινόμαυροι. Δεν είναι με λίγα λόγια ακόμα μια περίπτωση… Μιτάι. Ενός ταλέντου έτοιμου να λάμψει.

Θα είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη να πάρει από φέτος τέτοιο βάρος στις πλάτες του. Εκτιμώ πως δεν είναι έτοιμος να το σηκώσει. Η ΑΕΚ πρέπει να πάρει δεξί μπακ, από τη στιγμή που σύμφωνα με όσα βγάινουν από την ΠΑΕ είναι εκτός πλάνων οι Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο. Δύο παίκτες που θυμίζω πως εξακολουθούν να έχουν κανονικά συμβόλαιο με την ΑΕΚ…

Η Ένωση έχει αποκτήσει ξανά ψυχολογία και αγωνιστική ταυτότητα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κάνει… θαύματα στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα και όποιος δεν το αναγνωρίζει αυτό είτε εξυπηρετεί συμφέροντα είτε απλά δεν ξέρει αν η μπάλα έχει μέσα αέρα ή πανί.

Έχω υπάρξει από τα πρόσωπα που έκριναν αυστηρά τον Χιμένεθ στο παρελθόν. Και δεν αναιρώ την άποψή μου για εκείνον. Για μένα η ΑΕΚ θα έπρεπε να κοιτάξει από την απομάκρυνσή του και μετά να πάει στο βήμα παρακάτω. Δεν το έκανε και όπως αποδείχθηκε οι επιλογές που ακολούθησαν ήταν κατώτερες του προκατόχου τους.

Για τη δεδομένη στιγμή της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ ήταν το κατάλληλο πρόσωπο. «Απαντούν» σε αυτό τα αποτελέσματα και η εικόνα της Ένωσης, εγώ απλά το επισημαίνω. Ο Χιμένεθ πρέπει και αξίζει να στηριχθεί. Και το λέω ψύχραιμα χωρίς… φανφάρες, σαν αυτές που διαβάζω από ανθρώπους του σιναφιού που έχουν εκφραστεί κατά το παρελθόν με απίστευτες εκφράσεις κατά του Ισπανού! Και το αφήνω εδώ. Απλά μην νομίζουν ορισμένοι πως έχουμε και μνήμη χρυσόψαρου…

Η ΑΕΚ πρέπει να τον στηρίξει εμπράκτως. ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ένα δεξί μπακ καλύτερο από τον Μπακάκη! Η ομάδα έχει δυνατότητες και όρεξη να παλέψει. Για όλους τους στόχους. Αρκεί να βοηθηθεί. Θα είναι κρίμα να «καεί» μια χρονιά που έστω και έτσι δείχνει πως μπορεί να σωθεί, είτε από αδυναμία-ανικανότητα στο μεταγραφικό κομμάτι, είτε από οικονομική πολιτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ