Ολυμπιακός : Μην φύγετε, έχουμε και γλυκό…

Ολυμπιακός : Μην φύγετε, έχουμε και γλυκό…

Χάθηκαν και οι Τετάρτες τους… Από τριάρα (ΑΕΚ) σε τριάρα (ΠΑΟΚ). Και έχουμε ακόμη μισό πρωτάθλημα. Θρύλε μην σταματάς…

Έβγαλαν γλώσσα μετά το 1-1 στην Τούμπα. Ξεσάλωσαν μετά το Περιστέρι. Μόνο την παρέμβαση του… Μητσοτάκη δεν ζήτησαν, όχι για να τους σώσει από την πολυιδιοκτησία (χρόνια πολλά κιόλας για τον χρόνο), αλλά για να… αποβάλλει τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα.

Νομίζετε πως δεν έβλεπαν; Τι να κάνουν όμως, τι να πουν και πώς να δικαιολογηθούν; Η διαφορά του Ολυμπιακού από όλους τους υπόλοιπους είναι τεράστια. Μέχρι και ο… Πάμπλο που δεν το είχε «καταλάβει», το ένοιωσε και σήμερα. Πόνεσε η τριάρα. Όπως πόνεσε και όλους όσους είχαν στο μυαλό τους πως μπορούν να παραπλανήσουν με ανοησίες τον κόσμο.

Η μπάλα τιμωρεί. Όπως τιμώρησε την ΑΕΚ που έβγαλε γλώσσα μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ. Ήρθε στο Καραϊσκάκη και «έφαγε» τρία γκολ.

Τώρα μετά από 19 αγωνιστικές είναι στο -14 αλλά της φταίει ο… Κλάτενμπεργκ. Μην κοιτάτε που και οι ίδιοι οι οπαδοί τους είναι στα κάγκελα…

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη επιστρέφει στα δεδομένα του. Στην 4η θέση βρίσκεται. Άξια. Στο -15 από τον Ολυμπιακό που υποτίθεται σύμφωνα με τα… νεροπίστολα και τον Πάμπλο πως είναι ισάξιος με τον Πειραϊκό σύλλογο.

Τι να πεις. Το ματς στο Καραϊσκάκη νομίζω ότι τα «είπε» όλα. 3-0 σε ένα ματς που θα μπορούσε από το πρώτο ημίχρονο να είναι τα πράγματα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Ένας Ολυμπιακός κλάσεις ανώτερος σε όλους τους τομείς από τον αντίπαλο του.

Και τώρα; Εγώ θα πω τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα, όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος Σάββας Θεοδωρίδης. Μην σταματάς… που λέει και το σύνθημα!
Κανένας οίκτος, καμία χαλάρωση. Οι… εξυγιαντές επεδίωξαν με απίθανους και ανέντιμους τρόπους όχι απλά να ρίξουν από την κορυφή τον Ολυμπιακό αλλά να τον διαλύσουν!

Για αυτό δεν πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση. Όχι +14 και +15, +30 να πάει η διαφορά και ακόμη παραπάνω.

Για αυτό και ο τίτλος πάει στους «εξυγιαντές». Παιδιά, μην φύγετε, έχει και γλυκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ